Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά

Όπως πρώτοι γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας, με τον προπονητή Λυμούση Αντώνιο στο τιμόνι του, θα πορευτεί ο νέος Απόλλων Αγίου  Γεωργίου, στο φετινό Πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας.

Τον  ενωσιακό τεχνικό παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας το Δ.Σ. στην πρώτη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου στα γραφεία της ομάδας.

Από την πρώτη αυτή  συνάντηση απουσίαζε ο πρόεδρος κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος όμως βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα 29 Ιουλίου. Στη προχθεσινή πρώτη συγκέντρωση, ο νέος προπονητής, απευθύνθηκε στους παίχτες του, δίνοντας το στίγμα της φιλοσοφίας που θέλει να ακολουθήσει τη φετινή χρονιά, βάζοντας πάνω από όλους το σύνολο και την ομάδα  και όρισε το πρώτο ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας την Δευτέρα 29/7/13 στις 8.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Απόλλων.

Ετσι την Δευτέρα το βράδυ, παρουσία αρκετών «φαν» του Απόλλων, που παράλληλα γεύτηκαν τα νόστιμα σουβλάκια της Καντίνας, ο νέος προπονητής είδε τεράστιο ενδιαφέρον από τριάντα και πλέον παίκτες να προσέρχονται στην πρώτη προπόνηση. Αφού η Διοίκηση μοίρασε το αθλητικό υλικό, στη συνέχεια ο ρόλος δόθηκε στον κ. Λυμούση, ο οποίος  ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι παίκτες του την  περίοδο της προετοιμασίας.

Ζήτησε από όλους να τηρήσουν με «ευλάβεια» και πάντα μέσα στα πλαίσια μιας οργάνωσης ερασιτεχνικής ομάδας, το πρόγραμμα, ώστε στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, ο Απόλλων να παρουσιάσει ένα καινούργιο πρόσωπο, με ποδόσφαιρο ελκυστικό και νέες αντιλήψεις όπως τόνισε στο τέλος ο προπονητής.

Η πρώτη προπόνηση περιλάμβανε Αερόβιο τρέξιμο σε χαμηλό τέμπο, ώστε οι παίκτες να εξοικειωθούν, μετά από την μεγάλη μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού. Ασκήσεις τεχνικής, Δύναμη κοιλιακών και Ραχιαίων και στο τέλος ασκήσεις κατοχής της μπάλας, με παθητική αντίσταση των αντιπάλων.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected