Γ Εθνική / Τοπικά

Αφιέρωμα Imathia Sports News – Μαχητής Τερψιθέας

Ένας…πρωτάρης στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής! Ο Μαχητής Τερψιθέας από το ομώνυμο προάστιο της Λάρισας (με την παλιά ονομασία Μπαϊσλάρ για όσους το γνωρίζουν), θα τεθεί αντιμέτωπος των ομάδων μας τη φετινή περίοδο και από την πρώτη μέρα μετά το τέλος των μπαράζ ανόδου (κατέκτησε την πρώτη θέση με αντιπάλους τους ΑΟ Μυρίνης, Πύρασο Νέας Αγχιάλου και Ακαδημία Πλαταμώνα συγκεντρώνοντας 14 βαθμούς) ξεκίνησε τον προγραμματισμό έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμοι ενόψει της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, με αντίπαλο τον ΦΑΣ Νάουσα εντός έδρας.

Έδρα της ομάδας το “θρυλικό” Αλκαζάρ, το οποίο κατά πως φαίνεται θα χρησιμοποιήσει και τη φετινή περίοδο (εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή με την ΑΕΛ που δεν τα “βρίσκει” με το AEL FC ARENA), με δεύτερη έδρα να δηλώνει το γήπεδο της Νεάπολης (στα περίχωρα της Λάρισας) το οποίο διαθέτει όλα τα προνόμια για την διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1971 και είναι η πρώτη φορά που προβιβάζεται στη Γ’ Εθνική. Διαθέτει μία πλήρως ενημερωμένη σελίδα στο Facebook ενώ ενημερώνει τακτικά τον Τύπο με τις εκδόσεις των αναλυτικών δελτίων Τύπου.

Πρόεδρος της ομάδας είναι ο κ. Αχιλλέας Παπαρσένος ενώ στον πάγκο βρίσκεται από τον Δεκέμβριο του 2012 ο Νίκος Σταυροθεόδωρος ο οποίος έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Πυργετό και Μακρυχώρι. Πρώτο…βιολί στο ρόστερ της ομάδας ο Γιώργος Μάτος, αρχισκόρερ της περσινής Α’ Ερασιτεχνικής με 23 γκολ.

Μεταγραφές

Ουσιαστικές και συγκεκριμένες οι μεταγραφικές κινήσεις των “κυανολεύκων”, με τον …. να επιλέγει παίκτες – εργαλεία κυρίως που θα βοηθήσουν τα μέγιστα στο νέο πρωτάθλημα. Αποκτήθηκαν μεταξύ άλλων ο Νίκος Κρίτσας (μεσοεπιθετικός) από την Κ20 της Λάρισας, Γεώργιος Μπόλος 20 ετών (μεταγραφή από Κ-20 της ΑΕΛ, προηγούμενη ομάδα Τερψιθέα), Γιώργος Ντονούδης, 17 ετών (μέσος δανεικός από την Κ20 της ΑΕΛ), Κώστας Καμπέρης, 17 ετών (μέσοεπιθετικός, δανεικός από την Κ20 της ΑΕΛ) και Ζαχαρίας Βαγκλής 19 ετών (δεξί μπακ από τον Λαρισαϊκό, προηγούμενη ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ), ενώ κατάφερε και έκανε δικό του τον Βασίλη Φλώρο, 32 ετών, γνωστό για τη θητεία σε Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας και Φωκικό.

Φιλικά

Ένα πολύ δυνατό τεστ δίνει σήμερα (4/9) ο Μαχητής Τερψιθέας, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα Δομοκού που επίσης αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, στο γήπεδο της Νεάπολης (18.00). Σε προηγούμενες αναμετρήσεις ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από τον Ρήγα Φεραίο, κατέκτησε το Super Cup της ΕΠΣ Λάρισας, επικρατώντας της Δήμητρας Γιαννούλης με 3-1 στα πέναλτι στο AEL FC ARENA και στο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας επικράτησε του Οικονόμου Τσαριτσάνης με 1-0.

Δείτε το ρεπορτάζ του καναλιού TRT από τον τελικό του Super Cup με αντίπαλο τη Δήμητρα Γιάννουλης.

 Αφιέρωμα στην πορεία του Μαχητή στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του τίτλου στην Α Ερασιτεχνική

http://www.youtube.com/watch?v=qstvrNjqrjw

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected