Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Imathia Sports News – “Οργασμός” LIVE για τη δική σας ενημέρωση!

6d61da6c44571a04a5bd3087b39f32e3_XLΌπως καθιερώσαμε με την εκκίνηση της νέας αθλητικής πύλης www.imathiasportsnews.gr, η live αναμετάδοση των πιο σημαντικών ερασιτεχνικών διοργανώσεων θα είναι πάντα στο προσκήνιο. Η αρχή έγινε με την ζωντανή μετάδοση των αγώνων της Α1 Ερασιτεχνικής, που έτυχε εντυπωσιακής απήχησης από την 1η κιόλας αγωνιστική (ενδεικτικό πως τα “χτυπήματα” κατά τη διάρκεια των αγώνων πλησίασαν τα 7000!) και συνεχίζεται αύριο με την πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Από τις 16.15 το απόγευμα θα μπορείτε να έχετε σε ζωντανή μετάδοση τις εξελίξεις στην 1η αγωνιστική της νέας Γ’ Εθνικής, μέσω της συνεργασίας του Imathia Sports News και του www.karditsalive.net το οποίο θα μεταδίδει την εξέλιξη των αγώνων σε πραγματικό χρόνο. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά τη διαδικασία για το πως θα παρακολουθήσετε LIVE την αυριανή πρεμιέρας.

Επίσης, την προσεχή Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή “3ο Ημίχρονο” της τηλεόρασης του Flash TV Κοζάνης, η οποία σε συνεργασία με το Imathia Sports News θα προβάλει αποκλειστικά τη Γ’ Εθνική κατηγορία, με ρεπορτάζ, βίντεο και συνεντεύξεις από τον 2ο και 3ο όμιλο στους οποίους συμμετέχουν οι ομάδες της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας. Εσείς θα μπορείτε από τις 19.30 ώρα έναρξης της εκπομπής να την παρακολουθήσετε σε live streming μέσω του www.imathiasportsnews.gr αλλά και μέσω συνεργαζόμενων ιστοσελίδων που θα ανακοινωθούν σύντομα. Εξυπακούεται πως οι περιοχές στις οποίες εκπέμπει o Flash TV θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν ΖΩΝΤΑΝΑ την εκπομπή στους δέκτες τους κάθε Δευτέρα στις 19.30.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected