Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 7-0

Εντυπωσιακή επάνοδος στις επιτυχίες για τον Άτλα Ζερβοχωρίου και μάλιστα με “επτάρα” απέναντι στον άτυχο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που φέτος παρουσιάζεται εξαιρετικά αδύναμος και με κακή αμυντική λειτουργία, όπως αποδυκνείουν και τα 20 γκολ παθητικό στις πρώτες 4 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Κώστα Κατσώνη έχει ξεκινήσει ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα και η μέχρι τώρα πορεία της φανερώνει πως θα αποτελέσει μία από τους ρυθμιστές του φετινού πρωταθλήματος, ειδικά στα εντός έδρα παιχνίδια που παρουσιάζεται αρκετά δυνατός.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς εκτός των 7 τερμάτων που σημείωσαν οι “κιτρινόμαυροι” είχαν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα, ενώ το γρήγορο γκολ του Ισλαμίδη στο 5ο λεπτό έδωσε το έναυσμα για τον θρίαμβο στο χθεσινό παιχνίδι. Πολύ καλός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Νίκος Αλμαλιώτης, ο οποίος εκτός των δύο τερμάτων που πέτυχε βοήθησε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας ενώ πέρασε αρκετές κάθετες στους επιθετικούς που είτε μετουσιώθηκαν σε γκολ είτε καλή ευκαιρία στα καρέ του Ξενιτίδη.

Από την άλλη πλευρά το νεανικό σύνολο του Αντώνη Λυμούση φαίνεται πως δυσκολεύεται ιδιαίτερα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του φετινού πρωταθλήματος και παρά τον αρχικό ενθουσιασμό και τον διαφορετικό “αέρα” που έφερε στην ομάδα ο Ενωσιακός προπονητής, οι “πράσινοι” βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και χρειάζεται πλέον η άμεση ανασύνταξη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τα τέρματα για τον Άτλα πέτυχαν οι Ισλαμίδης 5′, Αλμαλιώτης Ν. 44′-48′, Τζήμος 47′, Ντέλλας 72′, Αλμαλιώτης Τ. 71′, Διαμαντίδης 79′) ενώ διαιτητής της χθεσινής συνάντησης ήταν ο κ. Γιοβανόπουλος.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Παπαδόπουλος, Φωτιάδης, Πρόιος (57′ Ξανθόπουλος), Καραβασίλης, Κολοκοτρώνης, Ισλαμίδης (70′ Λογδανίδης), Ντέλλας, Τζήμος (77′ Φωτιάδης Γ.), Αλμαλιώτης Ν., Διαμαντίδης, Αλμαλιώτης Τ.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Ξενιτίδης, Τσιότσιος, Σαντίνι, Τρούπκος, Δεβετζίδης, Λιάτσιος, Πίκος, Μπαξεβάνης, Μουχτάρης, Παπαδίνας, Καρυπίδης.

*με την πολύτιμη βοήθεια του “Χόρχε”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected