Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρέβεζα : “Όποιος θέλει, εδώ είμαστε!”

24776ab908986aaf15b84fe22c3f85f5_LΚάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να παραστεί στην ανοικτή λαϊκή συνέλευση το βράδυ της Πέμπτης για το μέλλον του ΠΑΣ Πρέβεζα, απηύθυναν τα μέλη του ΔΣ στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Το ΔΣ εκπροσώπησαν οι Τάσος Αμάραντος, Αποστόλης Χατζόπουλος, Κώστας Ντάβαρης και Μίλτος Γκόντζος, ενώ ο Θοδωρής Πετρόπουλος έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Η συνέντευξη ήταν περισσότερο ένα ξέσπασμα του Τάσου Αμάραντου, για μια σειρά γεγονότων όπως τους χαρακτηρισμούς επί προσωπικού, την αδυναμία εξεύρεσης οικονομικών πόρων, εξαιτίας της παρέμβασης «καλοθελητών» -έτσι τους χαρακτήρισε- ενώ τόνισε πως τα οικονομικά βάρη είναι δυσβάσταχτα και χρειάζεται να σταθούν πλάι στη διοίκηση και άλλοι άνθρωποι για να μπορέσει να σταθεί ο ΠΑΣ Πρέβεζα.

Κάλεσε με τη φράση: «Όποιος θέλει να πάρει τον ΠΑΣ Πρέβεζα ας έρθει… Για μένα, μακάρι να το πράξει. Κι εγώ θα είμαι δίπλα του με όλη μου την ψυχή», όλους όσοι αγαπούν τον ΠΑΣ Πρέβεζα να έρθουν την Πέμπτη στην πρώην Λαϊκή Αγορά και να συνεισφέρουν όπως μπορούν στο να αντέξει η ομάδα τις δυσκολίες και να βγάλει τη χρονιά.

Ακόμη και στην αντίθετη περίπτωση -αν δεν εμφανιστεί κάποιος ενδιαφερόμενος- τα μέλη του ΔΣ τόνισαν πως δε θα αφήσουν μόνη της την ομάδα και «ακέφαλη».

Ο Τάσος Αμάραντος και ο Αποστόλης Χατζόπουλος αναφέρθηκαν σε όλα τα λάθη που έκανε η διοίκηση, τα παραδέχθηκαν και τόνισαν πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος και ίσως μία «χρυσή» ευκαιρία για να σταθεί και πάλι στα πόδια του ο ΠΑΣ Πρέβεζα, ήδη από την περασμένη σεζόν.

Ξεκαθάρισαν πως δεν έχει τεθεί θέμα αλλαγής προπονητή ή παραίτησης δικής τους, ενώ στάθηκαν σε όλα όσα έγιναν στη μεταγραφική περίοδο και η ομάδα απέτυχε να ενισχυθεί με παίκτες. Ο Τάσος Αμάραντος μάλιστα δήλωσε πως εξαπατήθηκε στην περίπτωση των Καμερουνέζων. Ενημέρωσαν επίσης πως το ζήτημα της μετονομασίας θα τελειώσει άμεσα.

*artpreveza.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected