Football League

Νίκη Βόλου – Ξεκίνησαν οι κλήσεις για το…over!

nikiVolou_610x400Η αποκάλυψη του Κυριάκου Θωμαΐδη, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, παίκτες της περσινής Νίκης «έστησαν» το τελευταίο παιχνίδι των playoffs με τον Ηρακλή που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο και βρήκε νικήτρια την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 4-0, να βγει OVER, έχει συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, o πρώτος μάρτυρας ήδη έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα την ερχομένη εβδομάδα.

Πολλοί πίστεψαν και πιστεύουν πως το όλο θέμα θα ήταν μία «φωτοβολίδα» που δεν θα πάρει ποτέ το δρόμο της δικαιοσύνης, αφού στηρίζεται σε ηχητικό ντοκουμέντο που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δίκη.

Όμως, πιθανόν αυτοί που διαδίδουν και διατυμπανίζουν πως όλα αυτά γίνονται για εκδικητικούς λόγους, θα αναγκαστούν να μαζέψουν σύντομα τα λεγόμενά τους, αφού η συγκεκριμένη υπόθεση είναι «δεμένη», όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες και μάλιστα πολύ …σφιχτά. Το δύσκολο σ’ αυτές τις υποθέσεις είναι να βρεθεί μάρτυρας, ώστε να καταθέσει τα όσα γνωρίζει, κάτι που δεν ισχύει γι’ αυτή την περίπτωση.

*goalpost.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected