Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Και ο Βλάχος στο προσκήνιο

vlaxos_610x400Μπορεί τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του Αιγινιακού με τη Νίκη Βόλου να παρακολούθησαν οι… άνεργοι προπονητές, Γιώργος Βαζάκας και Αλέκος Βοσνιάδης (ουδείς ήρθε σε ουσιαστική επαφή με τον χρηματοδότη Γιάννη Νιώπα, τουλάχιστον όχι ακόμα), ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com υπάρχει και άλλη ισχυρή υποψηφιότητα που «παίζει» για τον πάγκο των κυανόλευκων.

Ο λόγος για τον Γιάννη Βλάχο, που είναι σκάουτερ του Πλατανιά και συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ αποτελεί άτομο εμπιστοσύνης του Νιώπα. Ο Βλάχος ήταν πέρυσι προπονητής του Αιγινιακού τις περισσότερες αγωνιστικές της πορείας ανόδου και δεν αποκλείεται προσεχώς να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια, αν και προς το παρόν επίσημα στηρίζεται ο υπηρεσιακός, Κώστας Νικολαϊδης. Ο Γιάννης Βλάχος έχει δουλέψει ακόμα στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, ενώ δεν αποκλείεται και άλλος… αιφνιδιασμός από τη διοίκηση της ομάδας της Πιερίας.

*Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Πρέντραγκ Σίκιμιτς, με τον Σέρβο επιθετικό να έχει μικροενοχλήσεις (έλειψε πρώτη φορά φέτος) και γι’ αυτό τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης πήρε ο Σκοπιανός, Τσβετάν Τσουρλίνοφ, που λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στο φινάλε.

*Σε κλαμπ της παραλίας Κατερίνης το βράδυ του Σαββάτου, υπό τους ήχους του τραγουδιστή, Ηλία Καμπακάκη, διεξήχθη ο ετήσιος χορός του Αιγινιακού.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected