Κατηγορίες
Γενικά

Γυναικεία…βόμβα και πρωτιά! (vid)

9c1a71fe3c19666cb29cb678faffb2cf_LΈχουμε ξαναπεί πως τα κορίτσια παίζουν ποδόσφαιρο και μάλιστα παίζουν εξαιρετικά μερικά από αυτά, όπως η Ρέιτσελ Κόουλ του Ράτζερς, απέναντι στο Σινσινάτι.

Κολεγιακό πρωτάθλημα και μάλιστα γυναικών στις ΗΠΑ… Σίγουρα δεν περιμένει κανείς να δει θέαμα υψηλού επιπέδου, όμως, η Ρέιτσελ Κόουλ αποζημίωσε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και… τρέλανε τον σπίκερ της αναμέτρησης, αφού πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως οι γυναίκες παίζουν ποδόσφαιρο εξίσου καλά με τους άνδρες σε κάποιες περιπτώσεις.

Δείτε το τρομερό γκολ:

b810be11aeb0897254a233708cc7e893_LΗ Άμι Φιρν θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα διαιτητεύσει ένα παιχνίδι πρώτου γύρου στο FA Cup αφού ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κόρμπι και Ντόβερ.

Η 35χρονη ήταν επίσης η πρώτη γυναίκα που «σφύριξε» στη Football League το 2010 όταν ο άρχοντας το ματς, Τόνι Μπέιτς, τραυματίστηκε και η Φιρν ανέλαβε εκείνη για τα τελευταία 20 λεπτά στη νίκη της Κόβεντρι με 1-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη γυναίκα που ήταν βοηθός στο υψηλότερο επίπεδο μετά την Ουέντι Τομς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected