Κατηγορίες
Αθλήματα

Απίστευτος πόντος στο τένις! (vid)

34eddb191c2d8688ef5b4fb89746d5b4_LΈνα «χτύπημα» της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα κόντρα στη Κίρστεν Φλίπκενς στον αγώνα τους στο Μαϊάμι ανακηρύχθηκε από την WTA ως ο πόντος της χρονιάς!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ραντβάνσκα για τρεις σερί χρονιές αναδεικνύεται η αγαπημένη των φιλάθλων, ενώ ο πόντος της στο Μαϊάμι, στα προημιτελικά του τουρνουά, με τη «μαγική» κίνηση που έκανε ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος για το 2013! Η 24χρονη τενίστρια, νο5 στον κόσμο, ωστόσο έχει χαρακτηρίσει στο παρελθόν τυχερό το συγκεκριμένο χτύπημα.

Η Πολωνή τενίστρια, τότε, είδε τη μπάλα να χτυπά στο φιλέ και να αλλάζει πορεία, παρά τον αιφνιδιασμό της, όμως, κατάφερε να χτυπήσει τη μπάλα πίσω από την πλάτη στην αντίθετη πλευρά και πήρε έτσι έναν «μαγικό» πόντο!

«Το όλο θέμα ήταν η γρήγορη αντίδραση. Ένα δευτερόλεπτο και μία κίνηση μπορεί να αλλάξει την πορεία της μπάλας. Δεν μπορούσα να κάνω backhand, όμως το σώμα μου ήταν έτσι τοποθετημένο που γύρισα ανάποδα και πέτυχα τη μπάλα. Αυτά τα χτυπήματα δεν γίνονται κάθε μέρα», είχε σχολιάσει μετά το τέλος του αγώνα που την έφερε στα ημιτελικά του τουρνουά Masters στο Μαϊάμι…

Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει να το δείτε ξανά…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected