B ΕΠΣ Ημαθίας

All Star Game – Ψηφίστε τους παίκτες που επιθυμείτε!

imagesΌπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας, από σήμερα και μέχρι τις 04/2/2014 ξεκινά η ψηφοφορία των ποδοσφαιριστών της Α2 Ερασιτεχνικής, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο 1ο All Star Game των Ερασιτεχνών, που θα διοργανώσει το Imathia Sports News αμέσως μετά το τέλος της Α1 Ερασιτεχνικής.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στην σελίδα που θα δείτε παρακάτω υπάρχει μόνο μία επιλογή για να μπορέσουμε να ψηφίσουμε. Θα δείτε πως επιλέγοντας το “Other”, σημειώνουμε στο κενό κουτάκι που υπάρχει δεξιά τον ποδοσφαιριστή που επιθυμούμε, προσθέτοντας και την ομάδα στην οποία ανήκει. Στη συνέχεια πατάμε το κίτρινο κουμπί “VOTE” που υπάρχει κάτω δεξιά και η ψήφος μας καταχωρείται αυτόματα.

Κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα μίας ψήφου και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 5/2/2014. Για προφανείς λόγους, τα ονόματα που προπορεύονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν θα εμφανίζονται, κάτι που θα γίνει δύο (2) μέρες πριν το πέρας της ψηφοφορίας.

Σε περίπτωση που ένας ποδοσφαιριστής μεταγραφεί από ομάδα που τελικά κερδίσει την άνοδο και στην περίοδο των μεταγραφών του Ιανουαρίου πάρει μεταγραφή σε ομάδα που παραμένει ή υποβιβάζεται, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Για να ψηφίσετε πατήστε εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected