Super League 1

Κύπελλο Ελλάδας – Ρεβάνς στο Περιστέρι

9d9ae4cd45f797401af8c9370fb662b5_LΟ Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του 2-0 του Αγρινίου και θέλει ένα γρήγορο γκολ για να τελειώσει γρήγορα με την υπόθεση πρόκρισης.

Σε παιχνίδι τυπικής διαδικασίας έχει μετατρέψει ουσιαστικά ο Ατρόμητος τον επαναληπτικό απέναντι στον Παναιτωλικό μετά τη νίκη του με 2-0 στο Αγρίνιο. Αυτό γιατί θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μείνει εκτός και να δεχτεί τουλάχιστον τρία τέρματα.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θέλει ένα γκολ από νωρίς για να «κλείσει» θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης και από εκεί και πέρα να ρίξει ρυθμούς ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη που ακολουθεί για το πρωτάθλημα.

Καθαρή ήταν η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Πίτου Γκαρσία, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός μέσος να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι στο Περιστέρι απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η αποστολή του Ατρόμητου, αποτελείται από τους: Σηφάκης, Μπάρκας, Αρκούδας, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι και Γκαρσία.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού γνωρίζει πως η ομάδα του έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 που διαμορφώθηκε από το πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο και φαίνεται να ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα και στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην έδρα των «καναρινιών». Ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής για το ματς στο Περιστέρι τους Τζούνιορ, Καμαρά, Γκάλο και Θεοδωρίδη, ενώ νοκ-άουτ έτσι κι αλλιώς ήταν ο Μάουρο Πόι.

Η αποστολή: Γκόλιας, Γοδόι, Καλί, Κούσας, Κουτρομάνος, Μελισσάς, Μήλιος, Μπακάκης, Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Μύγας, Νταλμά, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Σφακιανάκης, Ράφαελ, Στεφανάκος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected