Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής στην Τούμπα

aead7093aefd71d03c74dd6754b06ab5_LΣτην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:00, Onsports/OTETV) και θέλει να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα που τον… φρέναρε στο πρωτάθλημα.

Σε… μεταγραφικό οργασμό είναι οι Θεσσαλονικείς αφού ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο, μετά την έλευση των Μαντούρο, Μάρτενς και Γκσπούρνινγκ, ενώ φέρονται να είναι και μια ανάσα από τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό Χουάν Ινσαουράλδε. Πέρα από όλα αυτά, όμως, υπάρχει κι αγωνιστική δράση και μάλιστα παιχνίδι για τον θεσμό που μπορεί να αναχθεί σε νο1 στόχο της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Απόλλωνα Σμύρνης και θέλει από το ματς της Πέμπτης (30/01) να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης στα ημιτελικά, την ώρα που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανεβαίνει χωρίς κανένα απολύτως άγχος στην Τούμπα και θα παίξει για το καλύτερο δυνατό.

Νοκ-άουτ και ο Λάζαρ

Έναν ακόμα πονοκέφαλο έχει ο Χουμπ Στέφενς ενόψει του πρώτου προημιτελικού του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Λάζαρ δεν προπονήθηκε χθες (29/01) λόγω ενοχλήσεων στη μέση και ο Ολλανδός τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής. Νοκ άουτ είναι επίσης οι Κατσικάς, Βίτορ και Γεωργιάδης που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Η αποστολή αποτελείται από τους Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κάτσε, Μαντούρο, Τζιόλη, Νίνη, Μάρτενς, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη.

Ελλιπής στην Τούμπα

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί στην Τούμπα το απόγευμα ο Απόλλων Σμύρνης για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Λόρι Σάντσεζ άφησε εκτός αποστολής τον Τζόρβα και τον Παπαζαχαρία για να πάρουν «ανάσες», ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Κόρμπος και Σόουζα όπως και ο τιμωρημένος Δεληζήσης. Ο τεχνικός του Απόλλωνα μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τη 18άδα που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γουμάγια, Γκόμεζ, Άλβαρεζ, Διαμάντη, Χατζηζήση, Σόντερμπεργκ, Άμπροουζ, Κουκ, Έγκον, Καμαρά, Τσιλιγγίρη, Γκουέλα, Πετρόπουλο, Μπάρκογλου, Σιγάλα, Σελμανάι, Μπέντα, και Δημογιάννη.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected