Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 0-1

192444Με γκολ του Μπεν στο 92ο λεπτό η Βέροια πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον της στη Super League.

Ένα δυνατό παιχνίδι αλλά χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, είδαμε στα πρώτα 45 λεπτά στους Ζωσιμάδες. Η Βέροια πίεζε ελαφρώς περισσότερο, αλλά φάση δύσκολα μπορούσε να δημιουργηθεί. Ο ρυθμός ήταν αργός και τα λάθη πολλά. Παρά την άστοχη κεφαλιά του ολομόναχου Μπέριου στο 18′, οι φιλοξενούμενοι ήταν πατούσε καλύτερα και ήταν πιο δραστήρια, αλλά η μοναδική καλή της στιγμή ήταν μια κεφαλιά του Καλτσά που ανάγκασε τον Βελλίδη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Μετά το 35′ ο ΠΑΣ ανέβηκε και βγήκε μπροστά, ενώ είχε και δύο αξιόλογες ευκαιρίες στο 38′ και στο 40′: αρχικά σε κεφαλιά του Κολοβέτσιου που έφυγε λίγο άουτ και στη συνέχεια σε άστοχη κεφαλιά του Τσουκαλά από πολύ καλή θέση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Γιαννιώτες να παίρνουν αμέσως τον έλεγχο, την κατοχή και την πρωτοβουλία. Έπαιξαν τη Βέροια στο μισό γήπεδο, αλλά τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο. Καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν το σουτ του Τσουκαλά στο 63′ που έδιωξε καταπληκτικά ο Καντιμοίρης.

Με την είσοδο του Τραπ και του Μπεν η Βέροια απέκτησε φρεσκάδα και πιο επιθετική διάθεση. Στο 83′ ο Μπαργκάν βρέθηκε ολομόναχος αλλά σούταρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να μην το βάζουν κάτω και να τα δίνουν όλα, καθώς ήταν η ομάδα που είχε περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς.

Η επιμονή της “βασίλισσας του Βορρά” απέδωσε καρπούς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων! Ο Μπεν υποδέχτηκε με ωραίο τρόπο μια σέντρα από δεξιά, σούταρε ιδανικά και νίκησε τον Βελλίδη γράφοντας το 0-1 και χαρίζοντας στην ομάδα του Ντόστανιτς ένα σπουδαίο “διπλό” στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Λίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Ακόστα (79′ Σονγκό), Γιάκος (54′ Βίλα), Ίλιτς.

Βέροια : Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Βέρτζος, Σισοκό, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Παυλίδης (62′ Ζεζίνιο), Μπαργκάν, Βεργώνης (69′ Τραπ), Καλτσάς, Γκονσάλβες (80′ Μπεν).

*contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected