Κατηγορίες
Football League

Football League – Νίκη παραμονής για Πιερικό!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑνάσα… παραμονής πήρε ο Πιερικός, που αναδείχτηκε νικητής με σκορ 1-0 επί του Βατανιακού στο τοπικό ντέρμπι.

Ο Βατανιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, καθώς είχε καλές στιγμές με τον Βουτσιά και τον Αλεξίου. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ελευθεριάδη, αλλά η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου είχε δοκάρι στο 41’ σε σέντρα του Εμβούε. Στο δεύτερο μέρος, ο Βατανιακός είχε και δεύτερο δοκάρι στο 48’, καθώς μετά το σουτ του Λαζαρίδη, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ντόικιτς και μετά στο οριζόντιο δοκάρι. Οσο περνούσε η ώρα ο Πιερικός ανέβασε στροφές και στο 81’ ο Ίτσιος με σουτ, μετά από λανθασμένη απομάκρυνση των αμυντικών. Το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος, με τον Βατανιακό να διατηρεί ελάχιστες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Πιερικός : Παπατολίκας, Καραγκούνης, Ντόικιτς, Αποστολίδης (85’Καρτσαμπάς), Ιορδανίδης, Ίτσιος, Μανίκας, Μπρίτο (72’ Τσιρλίδης), Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Ελευθεριάδης

Βατανιακός : Βασιλειάδης, Κολαξίδης (67’ Νεμπόισα), Στούμπος, Γιαλαμίδης, Εμμανουήλ, Τροΐρης, Ποτουρίδης, Εμβούε (77’ Γιαπιτζής), Λαζαρίδης, Βουτσιάς, Αλεξίου (60’ Μίλιτς)

*onsports – φωτ.pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected