Super League 1

Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα (1-2) “Σύννεφα” για τους Κρητικούς

LIVE2Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που τον εξασφαλίζει οριστικά στην υπόθεση παραμονή. Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, που η ήττα την βάζει σε περιπέτειες.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη γλίτωσε στο 5ο λεπτό όταν το σουτ του Αλεκσάνταρ Κάταϊ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μάρκου Βελλίδη, ενώ στο 11ο ο Μπράνα Ίλιτς εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο προωθημένος Θοδωρής Μπέριος σημείωσε το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Ο Πλατανιάς, πάντως, δεν πανικοβλήθηκε από την παραβίαση της εστίας του, κυκλοφόρησε την μπάλα με ψυχραιμία και δεν άργησε να δικαιωθεί. Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση 23 λεπτών, ο Νταβίδ Τόρες βρήκε ωραία τον δραστήριο Κάταϊ κι εκείνος ισοφάρισε με σουτ στο αριστερό παραθυράκι (ο Βελλίδης ακούμπησε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το μοιραίο για τους “ταύρους”.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι υπέπεσαν σε αρκετά αβίαστα λάθη έξω από την περιοχή τους (σ.σ. ο κόντρα αέρας δεν αποτελεί άλλοθι), με συνέπεια οι γηπεδούχοι να μπουν ουκ ολίγες φορές στα καρέ του Βελλίδη.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, πάντως, ο ΠΑΣ Γιάννινα ξαναπήρε το προβάδισμα και ανέκτησε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Το ρολόι σημάδευε το 61ο λεπτό όταν μετά από πλασαριστή εκτέλεση κόρνερ του Νόε Ακόστα, ο Ίλιτς τροφοδότησε τον Δημήτρη Κολοβέτσιο κι εκείνος νίκησε τον Περιστερίδη.

Η είσοδος του Κρίστιαν Τσάβες, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά εν έτει 2014, ενίσχυσε τη γραμμή κρούσης του ΠΑΣ, ενώ στον αντίποδα ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος απείλησε με κάποια μακρινά σουτ, ωστόσο το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς : Περιστερίδης, Φαΐσκα, Ίνκουμ, Ζαραδούκας, Γιαχία (74′ Γιαχία), Αγκιλέρα, Τετέ, Γουνδουλάκης (65′ Σιαλμάς), Κάταϊ, Μπέλιτς (65′ Βλαχοδήμος), Τόρες.

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Μιχαήλ (71′ Κίτσου), Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Ακόστα, Γιάκος (63′ Τσάβες), Ίλιτς (83′ Λεάντρο).

*contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected