Διάφορα

Malaysia Airlines – Άσχημα τα νέα για το αεροσκάφος…

malaisiairlinesΤο αεροσκάφος της Malaysia Airlines που μετέφερε 227 επιβάτες και 12 άτομα πλήρωμα έπεσε στη θάλασσα στα 153 μίλια ανοικτά της ακτών του νησιού Tho Chu στο Βιετνάμ την Κυριακή, ανέφερε αξιωματούχος του ναυτικού σε τοπικά μέσα. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σκάφη του ναυτικού του Βιετνάμ στην περιοχή οπότε για την επιχείρηση διάσωσης έχουν κληθεί σκάφη από το νησί Phu Quoc» δήλωσε ο ναύαρχος Ngo Van Phat στην ιστοσελίδα Tuoi Tre.

Τα νησιά Tho Chu και Phu Quoc βρίσκονται νοτιοδυτικά του Βιετνάμ. Το Boeing B777-200 που εκτελούσε την πτήση Κουάλα Λουμπούρ- Πεκίνο έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τα ξημερώματα 120 ναυτικά μίλια ανατολικά των ακτών της πόλης Κότα Μπάρου της Μαλαισίας, όπως έχει ανακοινώσει η Malaysia Airlines.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Μεταφορών του Βιετνάμ Παμ Κόι Τιου δήλωσε: «Δεν έχουμε καθορίσει τι συνέβη στο αεροσκάφος, όμως μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι χάθηκε από τα ραντάρ ένα λεπτό πριν εισέλθει στην περιοχή ελέγχου της πόλης Χο Τσι Μινχ».

*sportlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected