Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μπαγγέας και Παυλίδης αναλαμβάνουν προπονητές!

cebccf80ceb1ceb3ceb3ceb5ceb1cf82Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα είναι η αιτία που η διοίκηση του Διαγόρα Σεβαστής αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον προπονητή Παναγιώτη Παρασίδη.

Όπως είπε στο Pieriasport ο πρόεδρος της ομάδας της Σεβαστής Γεροβάσιος Ιωαννίδης, ανακοινώθηκε στον Κατερινιώτη τεχνικό ότι δε θα συνεχίσει στον σύλλογο.

Άμεσα προχώρησαν οι συζητήσεις με τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Παρασίδη και σήμερα το μεσημέρι επήλθε συμφωνία με το δίδυμο Παυλίδη-Μπαγγέα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα είναι οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, να οδηγήσουν τον Διαγόρα στην επόμενη κατηγορία τους.

Και το έργο τους δε ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού τόσο τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, όσο και το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τους Διόσκουρους που έφτασαν την ομάδα της Σεβαστής, έχουν προβληματίσει ψυχολογικά και αγωνιστικά τους πάντες στον σύλλογο της Σεβαστής.

Νίκος Μπαγγέας (φωτ) και Δημήτρης Παυλίδης θα εναρμονιστούν με τις ανάγκες του νέου τους εγχειρήματος με σχετική ευκολία αφού τα παιχνίδια της Β΄κατηγορίας γίνονται Σάββατο στον 2ο γύρο και οι προπονήσεις σε διαφορετικής ημέρες και ώρες από αυτές του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected