Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ταξιαρχία…απόδρασης από το “Γεντί Κουλέ”!

7f2c1d325d5e2ab67ddaa7e1512e72b1_LΣημαντικό ματς στο «Γεντί Κουλέ» στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης και τους δύο αντιπάλους να έχουν διαφορετικούς στόχους.

Ο ΟΦΗ μετά από 28 αγώνες έχει συγκεντρώσει 36 βαθμούς και σε ενδεχόμενο νίκης θα μπει στην εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, με το μυαλό των Κρητικών πάντως να είναι και στον ημιτελικό Κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη (19/3) με τον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο.

Στον αντίποδα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προέρχεται από τη μεγάλη νίκη της περασμένης εβδομάδας στη Ριζούπολη κόντρα στον Πλατανιά και θέλει να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Έξω ο Σίσιτς, μέσα ο Μπούρμος

Δίχως τον Μίρνες Σίσιτς θα παραταχτεί ο ΟΦΗ ενώ στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο τέθηκε ο Χρήστος Μπούρμπος. Αναλυτικά η αποστολή των Κρητικών:

Αγριμάκης, Φερνταντέζ, Στάθης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Ντουντού, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Ζε, Μπανούσης, Ροβίθης, Μονιάκης, Μπαρέιρο και Νούνιες.

Χωρίς προβλήματα ο Απόλλων

Ο Λόρι Σάντσεζ δεν αντιμετώπισε νέους αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» με την αποστολή του Απόλλωνα να βρίσκεται στην Κρήτη αναζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός έμειναν μόνο οι Άλβαρεζ, Γουμάγιας και Καμαρά. Η αποστολή: Τζόρβας, Πετρόπουλος, Γκόμεζ, Γκουέλα, Χατζηζήσης, Παπαζαχαρίας, Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Μίνγκας, Δεληζήσης, Φαρινόλα, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Κόρμπος, Τσιλιγκίρης, Άμπρουζ και Λουσέρο.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected