Κατηγορίες
Αθλήματα

Μάρκος Παγδατής – Μέτρια χρονιά αλλά αυτός ο πόντος…έγραψε! (vid)

baghdatisΦέτος ο Μάρκος Παγδατής δεν παίζει καλά. Τουλάχιστον δεν έπαιζε καλά μέχρι να ξεκινήσει το Masters στο Μαϊάμι. Ο 28χρονος Κύπριος μπήκε στο τουρνουά με τρεις νίκες σε οκτώ αγώνες φέτος.

Πριν από το Μαϊάμι πέρασε δύο εβδομάδες στην ακαδημία του Νικ Μπολετιέρι για να προπονηθεί. Τον Φεβρουάριο έλυσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Ζέλικο Κράτζαν.

Η παρουσία του στη διασημότερη ακαδημία του κόσμου του έκανε καλό και τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/3) στο Μαϊάμι φάνηκε ο παλιός καλός Παγδατής.

Βρέθηκε να χάνει με 5-2 στο τρίτο σετ στο ματς του 1ου γύρου με τον Κολομβιανό Σαντιάγο Χιράλδο. Ισοφάρισε σε 5-5 και παίρνοντας σχεδόν όλους τους πόντους, επικράτησε με 7-5 στο τρίτο.

Νωρίτερα, είχε αναδειχθεί νικητής σε έναν από τους πιο τυχερούς πόντους στο τένις. Η επιστροφή του ήταν άστοχη, ταξίδευε άουτ και τότε η μπάλα χτύπησε στο τέιπ και προσγειώθηκε στο κορτ του Χιράλδο.

Το τέλος του ματς βρήκε το κοινό να αποθεώνει τον πρώην φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν που έχει πέσει στο Νο143. Ο Παγδατής έσκυψε και φίλησε το κορτ μετά το τέλος του αγώνα του.

Ίσως η τύχη του αλλάξει τους μήνες που ακολουθούν. Παραμένει ένας από τους δημοφιλέστερους τενίστες στον κόσμο.

Δείτε το video:

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected