Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Φίλιππος Μέσης 2-3

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Φίλιππος Μέσης, στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την παραμονή στην Α1 Ερασιτεχνική. Οι “βυσσινί” είχαν μεγαλύτερο κίνητρο από τον Ατρόμητο και επικράτησαν με 3-2 στο γήπεδο του Διαβατού φτάνοντας τους 36 βαθμούς και την 11η θέση.

Παρουσία λιγοστών φιλάθλων στις εξέδρες, το γειτονικό ντέρμπι ξεκίνησε με μοιρασμένη κατοχή στο πρώτο μισάωρο και χωρίς τη μεγάλη φάση που θα ανησυχούσε τους δύο τερματοφύλακες. Στο 35′, στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα, ο Μυλωνάς έκανε ωραία πάσα στον Γατόπουλο και αυτός με πλασέ νίκησε τον Κώστα Παγγούρα, που αγωνίστηκε ως γκολκίπερ ελλείψει επιλογών.

Το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου και με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Φίλιππος πήρε σημαντικό προβάδισμα δύο τερμάτων, με σκόρερ και πάλι τον Γιάννη Γατόπουλο ο οποίος πήρε τη μπάλα μετά από κόντρες και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε στο 64′ να μειώσει το σκορ με τον Πασχάλη Καλούδη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Μάλιστα στο 88′ κατόρθωσε να ισοφαρίσει με το παρθενικό γκολ του Πελεκίδη στο πρωτάθλημα, ωστόσο την τελευταία λέξη είπε ο Άγγελος Ρόκκο, ο οποίος στην τελευταία φάση της αναμέτρησης κατάφερε να δώσει τη πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Παγγούρας, Φαρμάκης (53′ Ζερδαλής), Ασλάνογλου, Μαυρίδης (46′ Μπαζούκης), Ρόκκο, Τσακαλίδης, Κωστογλίδης (72′ Βοργιατζίδης), Πελεκίδης, Καλούδης, Ποζιάδης, Συμεωνίδης.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γκατζούφας, Γκαντζίδης, Γιάννου, Καρασαββίδης, Παππάς, Μπρέγκου, Μυλωνάς (70′ Μπαλτζής Β.), Βοργιατζίδης, Γατόπουλος (63′ Μπαλτζής Δ.), Τρούπκος (46′ Ρόκκο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected