Κατηγορίες
Basket

Μακεδόνας Πολυκάστρου – Ζαφειράκης Νάουσας 81-57

zaf_korinos14Με το βαρύ 81-57 ηττήθηκε ο Ζαφειράκης εκτός έδρας από το Πολύκαστρο, στο πρώτο αγώνα στη φάση των πλέι οφ της ΕΚΑΣΚΕΜ που ξεκίνησαν σήμερα.

Οι παίκτες  του Ζαφειράκη δεν ήταν συγκεντρωμένοι και βρέθηκαν από την αρχή πίσω στο σκορ, με το ημίχρονο να κλείνει στο 43-25. Στο β’ ημίχρονο  ο Ζαφειράκης μπήκε μπήκαν με διάθεση να γυρίσει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε.

Πάντως, οι άνθρωποι του Ζαφειράκη θεωρούν και διαμαρτύρονται  πως  εκτός από τη  κακή εμφάνιση της ομάδας, υπήρχε και μα εξίσου κακή διαιτησία των Ελευθεριάδη-Μελανίδη

Ο Ζαφειράκης τα έχει κυρίως με τον Ελευθεριάδη διότι χρέωσε την ομάδα της Νάουσας με συνεχή αναίτια φάουλ και δυο τεχνικές ποινές ενώ ταυτόχρονα έδειχνε  υπερβολική ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και στις συνεχείς διαμαρτυρίες τους για κάθε φάση. Χαρακτηριστικό επίσης, το ότι ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί ήδη, ο πρώτος διαιτητής απέβαλλε στα τελευταία λεπτά από τον πάγκο τον έφορο της ομάδας κ. Τζέκο.

Μετά από αυτή την ήττα από τον Μακεδόνα Πολυκάστρου, η ομάδα των Τούφα – Πουρλίδα ευελπιστεί στην ισοφάριση στο εντός έδρας παιχνίδι στο Κλειστό της Νάουσας για να έχει μια δεύτερη ευκαιρία και πάλι στο Πολύκαστρο.

Τα αποτελέσματα

 Μακεδόνας Πολυκάστρου –  Ζαφειράκης Νάουσας 81-57
Αριδαία – Πανεδεσσαϊκός 51-56
 
Επόμενη αγωνιστική Σάββατο 5 Μαρτίου (18:00)
 
Ζαφειράκης Νάουσας – Μακεδόνας Πολυκάστρου
Πανεδεσσαϊκός – Αριδαία
*naousanews.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected