Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – “Μάτια” Σάντος στον Κωνσταντόπουλο!

1aa1bd3440ef8cf4581b18a1d3074cbc_LΕξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιεί με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, με τον Φερνάντο Σάντος να τον παρακολουθεί με ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, το τιμ της Εθνικής ομάδας έχει τσεκάρει τον 35χρονο γκολκίπερ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία. Η ιστοσελίδα thenorthernecho αναφέρει πως ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει επιλέξει ακόμα για την τριάδα στους τερματοφύλακας για το Μουντιάλ και ο «Dimi» είναι μεταξύ των υποψηφίων – μαζί με τον Στέφανο Καπίνο του Παναθηναϊκού, τον Ορέστη Καρνέζη της Γρανάδα και τον Μιχάλη Σηφάκη του Ατρομήτου.

Σχολιάζοντας αυτό το ενδεχόμενο, ο προπονητής της «Μπόρο», Αϊτόρ Καράνκα, δήλωσε: «Είναι καλό που τον παρακολουθούν από την Ελλάδα. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Σε μία σεζόν κατά την οποία μπορεί να μην υπολογίζεται, τελικά να πάει στο Μουντιάλ. Μπορεί από εκεί που είσαι ξεχασμένος, τελικά να βρεθείς στο προσκήνιο. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί, επίσης, και το αντίθετο. Για μένα, εάν κάποιος από τους παίκτες μου πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό θα σημαίνει ότι κάνουμε καλή δουλειά και θα είμαι χαρούμενος. Είναι πολύ καλό να εκπροσωπεί ένας ποδοσφαιριστή εκτός από την πατρίδα του και τον σύλλογό του».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected