Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Φίλαθλοι ΦΑΣ Νάουσα : “Οι παίκτες είναι προδομένοι!”

1620415_10152054260817012_695051813_n

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση προχώρησαν οι φίλαθλοι του ΦΑΣ Νάουσα, στη σελίδα που διατηρούν σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μιλούν τόσο για τους παίκτες (τους οποίους τους χαρακτηρίζουν “προδομένους”) αλλά και για τους όσους προκαλούν την “φαγωμάρα¨ όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Αναλυτικά η ανάρτηση :

“Οι παίκτες της Νάουσας αυτή τη στιγμή δίνουν μεγάλο αγώνα και έβαλαν ”πλάτη” να σώσουν την ομάδα. Αισθάνονται προδομένοι και στην πραγματικότητα ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις… Είναι προς τιμή τους όμως το γεγονός ότι δεν εγκαταλείπουν την ομάδα στα δύσκολα (όχι όλοι) και αποφάσισαν να μείνουν και να πολεμήσουν. Αυτό είναι μια πράξη που η ιστορία θα το αξιολογήσει καταλλήλως και δεν θα πάει στον βρόντο.

Παρόλα αυτά απευθυνόμενοι προς τους παίκτες (ξέρουμε ότι μας διαβάζουν) λέμε τα εξής… ο κάθε φίλαθλος έχει τη γνώμη είτε έχει παίξει ποδόσφαιρο είτε όχι. Αν έπρεπε να λένε τη γνώμη τους μόνο όσοι έχουν υπάρξει παίκτες, τότε το άθλημα θα έπρεπε να παίζετε σε άδειες κερκίδες και να συζητάτε μεταξύ σας τα του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο υπάρχει για τις μάζες και απευθύνεται από τον πιο απλό μεροκαματιάρη μέχρι τον μεγαλύτερο ποιητή. Οπότε εκφράσεις του στυλ πόσα τετράγωνα έχει η μπάλα και το αν η μπάλα μοιάζει με βόμβα είναι τουλάχιστον ατυχείς.

Ας έρχεται ο φίλαθλος στο γήπεδο και ας κριτικάρει, αυτή είναι η δουλειά του, όπως επίσης και των ποδοσφαιριστών να παίζουν ποδόσφαιρο, όσο πιο όμορφο γίνεται για ”φτιάχνονται” αυτοί, αλλά να ”φτιάχνουν” και εμάς στη κερκίδα. Καλά είναι να αφήσουμε τη φαγωμάρα και να σταθούμε στο γεγονός ότι η ομάδα πήρε μια παλικαρίσια νίκη, ότι οι νεαροί παίκτες (που είναι οι πιο αδικημένοι της ιστορίας) έπαιξαν καλά και ας έχουν πάρει ελάχιστες ευκαιρίες και στο ότι ακόμα έχουμε δρόμο και αγώνα μπροστά μας. Εμείς οι απλοί φίλαθλοι ξέρουμε τι περνάτε αλλά μην στεναχωριέστε, ας σωθεί η ομάδα και όλα θα βγουν στην επιφάνεια με ονόματα και διευθύνσεις…για να ξέρει ο κόσμος ποιοι αγαπάνε την ομάδα ως ιδέα και ποιοι όχι…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected