Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Το μεσημέρι η κλήρωση των Play-off

133e53ca5a11eb01f41da2959effe8eb_LΣτις 15:00 στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα play off της Σούπερ Λίγκας.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το ενδιαφέρον στρέφεται στη διαδικασία των πλέι οφ όπου ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης θα συμμετάσχουν, με στόχο τη διάκριση και την πρώτη θέση στο μίνι-πρωτάθλημα έτσι ώστε να αγωνιστούν στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου. Παράλληλα, οι ομάδες θα πρέπει να περιμένουν και το τι θα γίνει στο Κύπελλο, αφού αν το ζευγάρι του τελικού είναι Ολυμπιακός-ΟΦΗ, τότε ο τελευταίος των πλέι-οφ δεν θα κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ο ΠΑΟΚ ήταν τελικά η ομάδα που τερμάτισε στη δεύτερη θέση μετά από 34 αγώνες πρωταθλήματος, ωστόσο δεν κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα στη βαθμολογία των πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στους 66 βαθμούς, όσους και ο Ατρόμητος, με τις τρεις αυτές ομάδες να ξεκινούν με 2 βαθμούς τη διαδικασία, ενώ στην πιο δύσκολη θέση από όλους, είναι ο Αστέρας Τρίπολης που ξεκινά χωρίς βαθμό.

Η βαθμολογία πριν την έναρξη των πλέι οφ:

2. ΠΑΟΚ 2
3. Ατρόμητος 2
4. Παναθηναϊκός 2
5. Αστέρας Τρίπολης 0

Η κλήρωση για να γίνει γνωστό το πρόγραμμα των play off, θα διεξαχθεί σήμερα (Μ. Δευτέρα 14/04) στα γραφεία της Super League, ενώ τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν μετά τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου. Η πιθανότερη ημερομηνία για την πρώτη αγωνιστική, είναι η 30η Απριλίου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected