Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπαρτσελόνα – “Ρελάνς” από τη FIFA για τις μεταγραφές!

5f183ee5144388cfc40a541ed8b0d8f6_LΣτροφή… έκανε η FIFA στην απόφασή της για απαγόρευση μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα καθώς ήρε τον… αποκλεισμό των «μπλαουγκράνα».

Ουσιαστικά, οι Καταλανοί εκμεταλλεύονται την αδυναμία της επιτροπής εφέσεων της παγκόσμιας Ομοσπονδίας να λάβει άμεσα απόφαση για το αίτημα που κατέθεσε ο σύλλογος κατά της πρωτόδικης απόφασης της FIFA.

Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί είχαν τιμωρηθεί με αποκλεισμό μεταγραφών για το καλοκαίρι, μια και είχαν παραβιάσει τους κανονισμούς για την απόκτηση ξένων παικτών κάτω των 18 ετών και άμεσα οι «μπλαουργκάνα» προχώρησαν σε έφεση.

Κατά την συνεδρίαση, ο πρόεδρος της επιτροπής, Λάρι Μούσεντεν αποφάσισε πως η επιτροπή αδυνατεί να λάβει απόφαση για το συγκεκριμένο ζήτημα σε μικρό χρονικό διάστημα, μια και το ζήτημα είναι πολύπλοκο και οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε μεταγραφές από την 1η Ιουλίου.

Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν μπορεί να απασχολήσει τη FIFA πριν την πρώτη ημέρα του έβδομου μήνα του έτους, με αποτέλεσμα, η Μπαρτσελόνα να έχει την δυνατότητα μεταγραφών, αν και ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Δεκεμβρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected