Κατηγορίες
Διάφορα

Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια!

862101Είναι οι κορυφαίες των κορυφαίων. Ο λόγος για τις 70 φωτογραφίες του National Geographic που επιλέγησαν από ένα αρχείο 11,5 εκατ. εικόνων που έχουν δημοσιευτεί κατά τη διάρκεια των 125 ετών που εκδίδεται το περιοδικό και οι οποίες βγαίνουν σε δημοπρασία από τον οίκο Christie’s.

Η τιμή εκκίνησης κάθε μιας από τις φωτογραφίες αυτές στις οποίες έχει αιχμαλωτιστεί η μαγεία της καθημερινής ζωής είναι στα 400 δολάρια, ωστόσο κάποιες έχουν ήδη πωληθεί για πάνω από 3.000 δολάρια.

Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια!Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια!Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια!Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια!Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια!Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια!Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια!Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια!Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια!Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια!Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια!

Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο National Geographic τα τελευταία 125 χρόνια!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected