Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Bar «Relax» – Σε μισή ώρα ξεκινά η πανδαισία ποδοσφαίρου!

3a6f09ca4ac1b6e2730355628ca38aba_LΥπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

Τι θα δούμε σήμερα στο «Relax»

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το τηλεοπτικό μενού της έκτης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (η σέντρα θα γίνει στις 19.00) το πολύ φιλόδοξο Βέλγιο θα κοντραριστεί με την Αλγερία που θέλει να πραγματοποιήσει την έκπληξη. Στο παιχνίδι αυτό θα αγωνιστούν και δύο ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα κι αναμένεται να τραβήξουν επάνω τους τα βλέμματα. Ο λόγος για τον Κέβιν Μιραλάς και τον Ραφίκ Τζιμπούρ.

Ο δεύτερος αγώνας είναι και ο πιο… εμπορικός. Η διοργανώτρια του Μουντιάλ Βραζιλία μπαίνει στη μάχη της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του τουρνουά. Αντίπαλός της το Μεξικό που μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Καμερούν, θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες για πρόκριση. Οι παίκτες του Λουίς Φελίπε Σκολάρι δεν έπεισαν στην πρεμιέρα του τουρνουά κόντρα στην Κροατία και γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν να συνδυάσουν σκορ και θέαμα. Σέντρα σε αυτό το παιχνίδι στις 22.00 και μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤ.

Τέλος στη 01.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/6) η Ρωσία ντεμπουτάρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και θα αντιμετωπίσει τη Νότια Κορέα. Το παιχνίδι αυτό θα ρίξει την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της παρθενικής φάσης του Μουντιάλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected