Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

ΠΑΟΚ – Πολύ κοντά στην απόκτηση Τζόρβα!

pegasus_LARGE_t_1041_106146422Απ’ ό,τι φαίνεται οι φήμες των προηγούμενων ημερών περί επαφών ΠΑΟΚ με Τζόρβα δεν είναι απλές φήμες, αλλά υπάρχουν προχωρημένες επαφές μεταξύ των δυο πλευρών. Μάλιστα, αυτές φαίνεται να ΄χουν ενταθεί τις τελευταίες ώρες μετά την νέα κόντρα του Χακόμπο στο εσωτερικό της ομάδας και δη με τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως οι δυο πλευρές είναι σε καλό δρόμο και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως η οριστικοποίηση της μεταγραφής θα γίνει εντός των επόμενων 24ωρών.

Να σημειώσουμε ότι ο Τζόρβας είχε μπει στο μάτι των «ασπρόμαυρων» από το ματς ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 με τη «λευκή» ισοπαλία να είναι αποτέλεσμα των αποκρούσεων του.

Επίσης, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο Τζόρβας είχε δεχθεί κάποιες προτάσεις από την ελληνική αγορά το προηγούμενο διάστημα, αλλά τις είχε απορρίψει θέλοντας κάτι πιο μεγάλο από πλευράς αγωνιστικής πρόκλησης.

Μέχρι να προκύψει ο ΠΑΟΚ σκεφτόταν να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, όμως απ’ ό,τι φαίνεται, πλέον αλλάζει ρότα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected