Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ξεκίνησε η προετοιμασία!

axil_610x400Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Αχιλλέας  που προπονήθηκε στο δημοτικό γήπεδο της Νεοκαισάρειας, με τον τεχνικό Απόστολο Στύλο και τον συνεργάτη του Γρηγόρη Τσαουσίδη, να γυμνάζουν τους ποδοσφαιριστές για ενενήντα λεπτά περίπου σε ασκήσεις αντοχής και δύναμης.

Το «παρών» έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας πλην του Γιώργου Παμλίδη που βρίσκεται στην Κύπρο, στην προετοιμασία του Εργοτέλη, ενώ οι νεαποκτηθέντες Λαζαρίδης Γιάννης, Ραπτόπουλος Νίκος και Καραγκούνης Σωτήρης προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες τους.

Την «πρώτη» παρακολούθησε σύσσωμο  το Δ.Σ. της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Γαβρίδη, ενώ μέρος της προπόνησης είδε και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης που ευχήθηκε στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ καλή αρχή, με υγεία και επιτυχίες.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας θα παραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου με αντίπαλο ομάδα από την πρώτη κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας, με τα υπόλοιπα τέστ να ανακοινώνονται στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Απόστολος Στύλος

Απο το ποδοσφαιρικό τμήμα ο μόνος που θέλησε να πει δυο κουβέντες, ήταν ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας Απόστολος Στύλος, ο οποίος τόνισε πως ο κυριότερος στόχος του Αχιλλέα είναι να βελτιωθεί αγωνιστικά και οργανωτικά να διατηρήσει τα κεκτημένα και να κάνει το παραπάνω βήμα. Για το ρόστερ δήλωσε πως είναι ακόμη ανοιχτό, στοχεύοντας σε κάποιες ακόμη προσθήκες.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected