Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Κόντρα στις φήμες και τα προγνωστικά!

230763_4655491940100_2144658166_nΟι περσινοί τριταθλητές της Α1 Ερασιτεχνικής είναι και πάλι εδώ και μάλιστα πιο δυνατοί από ότι θα περίμενε κανείς! Κι αυτό γιατί, η σημερινή συνάντηση διοίκησης και παικτών έβγαλε σημαντικές ειδήσεις για το μέλλον, με τους ποδοσφαιριστές μάλιστα να βάζουν…πλάτη και να αποτελούν ουσιαστικά τους καίριους συνεχιστές της ύπαρξης του Αχιλλέα Νάουσας.

Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μπογιατζόγλου αλλά και ο Γιώργος Ψαράς ανέλυσαν στους παίκτες την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση αλλά και το ποιες είναι οι σκέψεις τους για τη νέα περίοδο. Οι ποδοσφαιριστές άκουσαν με προσοχή και μετά από συζητήσεις και διαβουλεύσεις με τους διοικούντες, αποφασίστηκε η παραμονή των περισσοτέρων παικτών του περσινού ρόστερ αλλά και η προσέγγιση παικτών από τη γύρω περιοχή που θα μπορούν να λειτουργήσουν στη φιλοσοφία της ομάδας για τη νέα περίοδο (ήδη ξεκίνησαν οι επαφές).

Προπονητής της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες, αναλαμβάνει ο γνώριμος στο ποδόσφαιρο της Νάουσας, Τάσος Μπράτσης (πατέρας του Πέτρου που αγωνίζεται στην ομάδα), ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα αλλά και στη γύρω περιοχή. O έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία από τον Μερκούρη Καραλιόπουλο, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες τις ομάδες την 1η Φεβρουαρίου 2014, αμέσως μετά την αποχώρηση του Βασίλη Κουρογεωργάκη.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected