Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Χωρίς αποτέλεσμα η χθεσινή συνάντηση. Διαβάστε την ανακοίνωση

fas_naousaΣε…δύσβατα μονοπάτια μπαίνει ο ΦΑΣ Νάουσα, καθώς η χθεσινή συνεδρίαση των μελών του ΔΣ για την εκλογή προέδρου δεν είχε αποτέλεσμα και οι διεργασίες μεταφέρονται για την Παρασκευή 1/8 όπου θα γίνει προσπάθεια για την οριστική διανομή των αξιωμάτων. Η εξέλιξη αυτή δεν επιτρέπει την έναρξη των διαδικασιών για εύρεση προπονητή, αλλά και ούτε τον προγραμματισμό της προετοιμασίας που ήδη θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει.

Εκτός των άλλων, ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να αποχωρήσουν από την ομάδα δεν δύναται να παραλάβουν την ελευθέρας με σφραγίδα, καθώς το ΔΣ δεν έχει τη δικαιοδοσία που επιτρέπεται για να πράξει κάτι τέτοιο δεδομένου ότι δεν έχει συνταχθεί το καταστατικό. Με ανακοίνωση της το ΔΣ εκφράζει τη λύπη της για την αδράνεια της δημοτικής αρχής αλλά και των Ναουσαίων γενικότερα, αλλά και για την απαξίωση της ιστορικής ομάδας. Αναλυτικά :

“Θα θέλαμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας για το γεγονός πως ο ΦΑΣ Νάουσα γνωρίζει την πλήρη απαξίωση από τη δημοτική αρχή (τόσο την πρώην όσο και τη νυν), σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας της ομάδας. Προσπαθούμε παρά την κρίση και την οικονομική συγκυρία, να κρατήσουμε ζωντανή την ιστορική συνέχεια της ομάδας και να επιστρέψει (με τη βοήθεια όλων των Ναουσαίων και όχι με την αδράνεια) εκεί που ανήκει. Ο ΦΑΣ Νάουσα έχει μεγάλη δυναμική και δεν μπορεί αυτή να αλλοιώνεται από τους εγωϊσμούς και εμπάθειες ορισμένων. Ζητάμε, έστω και τώρα, όλοι να είμαστε παρόντες στην επόμενη μέρα της ομάδας για να επιστρέψει η χαμένη αίγλη του αγαπημένου μας συλλόγου”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected