Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Καβάλα – Καρέ μεταγραφών και έπεται συνέχεια!

firinidis-ael_610x400Συνεχίζεται η ενίσχυση για την Καβάλα που θέλει να επιστρέψει άμεσα στη Football League. Οι «αργοναύτες» απέκτησαν τους Φιρινίδη, Διαμαντίδη και Παπαδιώτη, ενώ παίρνουν και Παρμαξίδη.

Η ανακοίνωση:

H διοικούσα επιτροπή του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών οι οποίοι και θα αγωνίζονται στην ομάδα μας στο πρωτάθλημα της FootballLeague 2 για την περίοδο 2014-15:

Φιρινίδης Ιωάννης (φωτ. Τερματοφύλακας, 31 ετών, προηγ.ομάδα: Λαμία)

Διαμαντίδης Κωνσταντίνος (Μεσοεπιθετικός, 29 ετών, προηγ.ομάδα: Λαμία)

Παπαδιώτης Κίμων (Κεντρικός αμυντικός, 20 ετών, προηγ. ομάδα: SkodaΞάνθη)

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, η Καβάλα απέκτησε και έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, τον πολύπειρο (ηλικίας 35 χρονών) αριστεροπόδαρο μέσο Τριαντάφυλλο Παρμαξίδη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια με τα χρώματα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (ή Απόλλωνα 1926, όπως είναι το επίσημο όνομα της ομάδας), πετυχαίνοντας 2 γκολ. Ο Παρμαξίδης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1997 στην Καλαμαριά, όπου και αγωνίστηκε ως το 2006 (έχοντας παίξει και στην Super League). Μετά από 2 χρόνια στην Βέροια ο Παρμαξίδης επέστρεψε για μια σαιζόν στον Απόλλωνα, για να ξαναφύγει το 2009 και να αγωνιστεί με τα χρώματα της Δόξας Δράμας και του Πυργετού. Το 2011 ο Παρμαξίδης επέστρεψε στην Καλαμαριά, από όπου και αποκτήθηκε από την Καβάλα

*kavalapress.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected