Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ολυμπιακός – Απουσία για τον Σάμαρη στην προπόνηση αλλά για καλό σκοπό!

pegasus_LARGE_t_1041_106335278Στη Λισαβώνα βρίσκεται ο Ανδρέας Σάμαρης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «O Jogo», προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Μπενφίκα!

Ο Έλληνας διεθνής μέσος αναχώρησε το μεσημέρι για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, έπειτα από τη συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους «αετούς», με την εφημερίδα να αναφέρει πως το κόστος της μεταγραφής φτάνει τα 9 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Σάμαρης, φυσικά, δεν παρίσταται στην ανοιχτή προπόνηση που διεξάγεται τούτη την ώρα στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Κι αυτή ήταν η τυπική του ρεπορτάζ που «έτρεχε» από το μεσημέρι και ήθελε τον «ερυθρόλευκο» άσσο να έχει ήδη επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη Λισαβώνα.

Ο Σάμαρης θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Μπενφίκα, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του κι ακολούθως αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει το συμφωνητικό του με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη ο Ολυμπιακός αναπροσαρμόζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του, μιας και πλέον είναι δεδομένο πως θα υπάρξει κίνηση για να αντικατασταθεί ο Σάμαρης. Άλλωστε ο διεθνής μέσος ήταν ακρογωνιαίος λίθος της περυσινής ομάδας, με τον Μίτσελ να τον καθιερώνει και φυσικά να βασίζεται στην εξαιρετική φυσική κατάσταση και τα πολλά τρεξίματά του.

Ο Ανδρέας Σάμαρης, λοιπόν, γίνεται ο τρίτος παίκτης του Ολυμπιακού που παραχωρείται τη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο, έπειτα από τον Πάουλο Μασάδο που αντί 4,5 εκατ. ευρώ μεταγράφηκε στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τον Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος παραχωρήθηκε στον ΑΠΟΕΛ αντί 500.000 ευρώ.

Παράλληλα επίκειται η ολοκλήρωση και της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στην Άρσεναλ, αντί ποσού που θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ως εκ τούτου, από την πώληση των τριών (Μασάδο, Ντε Βινσέντι, Σάμαρη) ο Ολυμπιακός έχει ήδη βάλει στα ταμεία του 14 εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί και να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τα 25 εκατ. ευρώ όταν ολοκληρωθεί και το deal με τους «κανονιέρηδες» για τον Μανωλά!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected