Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Δύο στα τρία χθες, ώρα Europa σήμερα!

1Αρκετά καλή μέρα και η χθεσινή για τους φίλους του στοιχήματος καθώς στον αγώνα της Μάλμε πέρασε το 2-3 γκολ, το Χ ημίχρονο της Νάπολι και το under της Στεάουα το οποίο επιλέξαμε και στο διπλό αλλά μας “έκατσε” μόνο το under…

Αρκετά ματς και σήμερα για τους επαναληπτικούς του Europa Leaugue που κρύβουν παγίδες, αλλά δεν θα φοβηθούμε τις εκπλήξεις! Το πρώτο παιχνίδι και που πιστεύω πολύ είναι η αναμέτρηση της ρουμανικής Άστρα με την Λιόν (1-2 το πρώτο ματς στη Γαλλία όπου η Λιόν προηγήθηκε και δέχτηκε δυο γκολ σε 8 λεπτά. Άσχημη η εικόνα της Λιόν τόσο στο πρώτο παιχνίδι όσο και στο πρωτάθλημα, προερχόμενη από τρεις σερί ήττες. Αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες επομένως πάμε με τον άσσο ο οποίος χτες ξεκίνησε στο 3.00 και έχει πέσει στο 2.65.

Δεύτερο παιχνίδι Μίντιλαντ – Παναθηναϊκός. Απουσίες για τον Παναθηναϊκό οι Μπεργκ και Πέτριτς, με αποτέλεσμα στην επίθεση να αγωνιστούν οι Καρέλης και Πράνιτς. Θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι μετά το 4-1 του πρώτου ματς και πιστεύω θα μπουν αρκετά γκολ. Πάμε λοιπόν με το over στο 1.65.

Επόμενο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ζίμπρου. Ένας ΠΑΟΚ αγνώριστος, χωρίς καθαρό μυαλό στα μέχρι στιγμής παιχνίδια του, παίζει ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί μετά την ήττα του στο Τσισινάου. Φουλ επίθεση για τον Αναστασιάδη και με τη βοήθεια της…Παναγίας, θα προσπαθήσει να “καθαρίσει” την πρόκριση. “Πούλμαν” η Ζίμπρου μπροστά από την εστία της, θεωρώ ότι θα αντέξει ένα ημίχρονο, επομένως πάμε με το Χ ημίχρονο στο 2.8ο

Και τελευταίο παιχνίδι η εκτός έδρας δοκιμασία του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως. Στο συγκεκριμένο ματς, η Μακάμπι είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί για το γκολ, επομένως το σημείο με τα 2-3 γκολ είναι αρκετά καλό σε απόδοση 2.00!

Καλή μας επιτυχία λοιπόν!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected