Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αιγινιακός – Πλησιάζει ο Μπλάζεκ!

Blazek_610x400Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει για να φορέσει την φανέλα του Αιγινιακού ο Τσέχος μεσοεπιθετικός που έχει περάσει από ΑΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Μια σημαντική μεταγραφή έχει στα… σκαριά ο Αιγινιακός. Η ομάδα της Πιερίας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιαν Μπλάζεκ και ουσιαστικά απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να επιστρέψει στην χώρα μας για τη τρίτη του θητεία σε ελληνική ομάδα.

Ο Τσέχος μεσοεπιθετικός αναμένεται μέχρι το Σάββατο στο Αιγίνιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ενταχθεί στο ρόστερ, υπογράφοντας συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία την φανέλα της ΑΕΛ (29 συμμετοχές, 3 γκολ το 2010-11), ενώ πέρσι βρέθηκε στη Ριζούπολη στο πρώτο μισό της σεζόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο μέτρησε 7 εμφανίσεις και 1 γκολ στη Σούπερ Λίγκα, προτού ολοκληρώσει τη χρονιά στην πολωνική Ποντμπεσκίτζιε.

Μετά τον 26χρονο άσο, αναμένεται να κλείσει οριστικά και το θέμα προπονητή στον Αιγινιακό μετά την αποχώρηση του Κώστα Νικολαΐδη, με το όνομα του Αλέκου Θεοδωρίδη να θεωρείται αυτή τη στιγμή το απόλυτο φαβορί.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected