Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αιγινιακός – Ανακοινώθηκε ο Μπλάζεκ, έρχονται άλλοι δύο!

Blazek_aigi_610x400Και επίσημα παίκτης του Αιγινιακού ο Τσέχος μεσοεπιθετικός που επέστρεψε ξανά στη χώρα μας.

Ολοκληρώθηκε ακόμα μια μεταγραφή για τον Αιγινιακό. Η ομάδα της Πιερίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαν Μπλάζεκ, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από λίγους μήνες.

Ο Τσέχος άσος είχε συμφωνήσει πριν δύο μέρες με το σύλλογο της Football League, βρέθηκε σήμερα στο Αιγίνιο, όπου και υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιό του.

Στο παρελθόν ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει φορέσει με επιτυχία την φανέλα της ΑΕΛ (29 συμμετοχές, 3 γκολ το 2010-11), ενώ πέρσι βρέθηκε στη Ριζούπολη στο πρώτο μισό της σεζόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο μέτρησε 7 εμφανίσεις και 1 γκολ στη Σούπερ Λίγκα, προτού ολοκληρώσει τη χρονιά στην πολωνική Ποντμπεσκίτζιε.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: 

«Υπέγραψε σήμερα μονοετές συμβολαίο στον Αιγινιάκο ο Τσέχος ποδοσφαιριστής JAN BLAZEK»

Αποκτά δύο από ΠΑΟΚ!

paok_2_610x400

Πλησιάζει το τέλος των μεταγραφών και ο Αιγινιακός θέλει να κλείσει το ρόστερ του και να τελειώσει με τις όποιες εκκρεμότητες..

Σε αυτό το πλαίσιο, δύο ακόμη παίκτες μετά τον Στέφανο Πολύζο θα καταλήξουν στον Αιγινιακό. Ο λόγος για τον Κρίστι Κιόσε και τον Δημήτρη Πόποβιτς. Για τον πρώτο η απόφαση ήταν αναμενόμενη εδώ και αρκετές μέρες. Για τον δεύτερο, προέκυψε ως αποτέλεσμα των τελευταίων εξελίξεων. Ποιες ήταν αυτές;

Μετά την ασυμφωνία ΠΑΟΚ-Μπρέσια (τον ήθελε ελεύθερο), δεν βρέθηκε η κατάλληλη πρόταση από άλλη ιταλική ομάδα. Έτσι, ο Πόποβιτς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, έκανε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και για να πάρει χρόνο συμμετοχής είπε το «οκ» στο δανεισμό του.

*pieriasport.blogspot.gr

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected