Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Το Imathia Sports News στα τμήματα Υποδομής του Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

DSCN0624Μία ξεχωριστή εμπειρία βιώσαμε την Πέμπτη 11/9 στο Δημοτικό Γήπεδο της Άμμου, δίνοντας το παρόν στην προπόνηση των τμημάτων Υποδομής του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Με επικεφαλής τον κ. Αθανάσιο Παπαστέργιο και με προπονητές τους Γιάννη Σουλιώτη, Κωνσταντίνο Κοτσογιαννίδη και Αλέξη Χάμπαλη, ξεκίνησε δυναμικά και φέτος η λειτουργία της Ακαδημίας των “πρασίνων”, με στόχο την ανάδειξη των παικτών από τις μικρές ηλικίες αλλά και τη σωστή διαπαιδαγώγηση μέσω του αθλήματος.

Τα τμήματα που λειτουργούν και φέτος στον Αγροτικό Αστέρα είναι το προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ και το μπαμπίνι, ενώ ξεκίνησε κανονικά η προετοιμασία και του παιδικού τμήματος, που θα αγωνιστεί φέτος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας. Το συγκεκριμένο τμήμα δεν είχε προπόνηση χθες, καθώς ο Αλέξης Χάμπαλης απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο παρακολουθήσαμε από κοντά τις προσπάθειες των…λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών του Αγροτικού, οι οποίοι, παρουσία πολλών γονέων και επισκεπτών, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στις δύο περίπου ώρες που διήρκεσε το πρόγραμμα. Το παρόν έδωσε και ο Σπύρος Κωτσιαντής, ο οποίος έχει επωμιστεί φέτος την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων Υποδομής του συλλόγου.

Μάλιστα, στο περιθώριο της παρουσίας μας στη χθεσινή προπόνηση, οι ιθύνοντες του Αγροτικού μας αποκάλυψαν και τη συμφωνία με μεγάλο σύλλογο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον οποίο έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή για τη συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών και απομένει η τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας, που θα δώσει την απόλυτη τεχνογνωσία στο προσωπικό αλλά και στη διοίκηση όσον αφορά τη λειτουργία των τμημάτων Υποδομής.

Εμείς ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους όσους ασχολούνται φέτος με τις Ακαδημίες του συλλόγου και στους γονείς, καλή δύναμη και υπομονή για ακόμη μία σεζόν. Το Imathia Sports News θα βρεθεί και φέτος δίπλα στα τμήματα Υποδομής των ομάδων της Ημαθίας, αναδεικνύοντας τη δουλειά που γίνεται σε αυτό το επίπεδο αλλά και την προσπάθεια όλων που με ελάχιστα μέσα προσπαθούν να μάθουν στους μικρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου, τα μυστικά του αθλήματος.

Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ αλλά και στιγμιότυπα από τη χθεσινή (11/9) προπόνηση :

*δείτε αργότερα πλάνα από τη χθεσινή προπόνηση και τι είπε στην κάμερα του ImathiaSportsNews ο κ. Αθανάσιος Παπαστέργιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected