Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εστορίλ – Παναθηναϊκός (2-0) Μόνο με υπέρβαση στον επόμενο γύρο…

e7a02e1e7d85c347cefbcdf819b235e0_LΟ Παναθηναϊκός δεν πάλεψε καν απέναντι στην Εστορίλ, είχε τραγική εικόνα και δίκαια ηττήθηκε 2-0 από τους Πορτογάλους – «Βουνό» η υπόθεση – πρόκριση στους «32» του EuropaLeague

Ένας αγνώριστος Παναθηναϊκός, με τραγική εμφάνιση και μηδενική μαχητικότητα, παραδόθηκε σε μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι ανώτερη από αυτόν. Το «τριφύλλι»… κατάφερε να χάσει από την Εστορίλ, χωρίς να παρουσιάσει κάτι το αξιόλογο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δημιουργώντας μόνο δυο καλές ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι και εμφανίζοντας τρομακτικά κενά στο κέντρο της άμυνας. Τα λάθη στην ανασταλτική λειτουργία και η «μαλθακότητα» που έδειξε η ομάδα του Αναστασίου, αρκούσαν για να καταφέρουν οι Πορτογάλοι να πάρουν τη νίκη που τους έφερε στους 3 βαθμούς, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό τελευταίο στον όμιλο χωρίς πόντο και με μηδαμινές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Χωρίς να εμφανίσει κανένα από τα στοιχεία που μπορούσαν να του δώσουν κάτι παραπάνω στο ματς, ο Παναθηναϊκός μοιραία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο από την Εστορίλ. Οι «πράσινοι» όχι μόνο δεν δικαιολόγησαν σε κανένα σημείο του αγώνα την ποιότητά τους, που σαφώς είναι ανώτερη από αυτή των Πορτογάλων, αλλά έδωσαν και δικαιώματα στην ομάδα του Κουσέιρο. Η Εστορίλ δεν είχε λόγο να μην εκμεταλλευτεί την τραγική εικόνα του «τριφυλλιού» και με τα γκολ των Κλέμπερ (52’) και Ντιέγκο Αμάντο (66’), «καθάρισε» ένα ματς το οποίο δεν ήταν για αυτή ούτε εύκολο, ούτε δεδομένο πως θα κερδίσει. Το χειρότερο όλων, είναι πως ο Παναθηναϊκός έδειξε να έχει σοβαρό πρόβλημα συγκέντρωσης, έκανε τραγικά αμυντικά λάθη και όλα αυτά παίζοντας σε ένα γήπεδο… εκκλησία, στο οποίο περισσότερο ακούγονταν οι 100 δικοί του οπαδοί παρά οι περίπου 1000 της Εστορίλ.

Περισσότερα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected