Basket

Μπάσκετ – Εντολή για εκκένωση αυτή την ώρα το Αλεξάνδρειο!

a56d8544bdb375b280073bc873bb5e6b_LΜε μόλις 42” να απομένουν για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο εκ των διαιτητών του ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ Παναγιώτης Αναστόπουλος διέκοψε τον αγώνα – Την εκκένωση του γηπέδου αποφάσισε ο πρώτος ρέφερι

Το ματς άργησε να ξεκινήσει περίπου δέκα λεπτά καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν χαρτάκια και κορδέλες, ενώ ο πρώτος διαιτητής Αναστόπουλος ένιωσε αδιαθεσία και πήγε στα αποδυτήρια.

Τελικά το τζάμπολ έγινε κανονικά, με τους οπαδούς των γηπεδούχων πάντως να έχουν ενημερωθεί από τα μεγάφωνα ότι εφόσον έπεφτε έστω ένα αντικείμενο το γήπεδο θα άδειαζε.

Στα 42” πριν την ολοκλήρωση του δεύτερου δεκαλέπτου -το σκορ ήταν 31-33- ο Αναστόπουλος αντιλήφθηκε την πτώση αντικειμένου -χωρίς να διευκρινίσει αν τον χτύπησε ή όχι- και αμέσως πήρε την απόφαση να διακόψει το ματς και να πάει στα αποδυτήρια.

Μάλιστα ζήτησε την εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί ο αγώνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τον αγώνα ο Αναστόπουλος χτύπησε από μία δεσμίδα με χαρτάκια που δέχτηκε στο πρόσωπο.

Ο ρέφερι αναφέρει ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί το παιχνίδι αν δεν εκκενωθεί το γήπεδο. Πάντως αυτή τη στιγμή διεξάγεται Μαραθώνιος στη Θεσσαλονίκη και οι δρόμοι είναι κλειστοί για τον κόσμο…

δείτε όλες τις εξελίξεις από το ντέρμπι στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected