Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – Νίκη Βόλου Κ17 3-2 (photos)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η Κ17 της Βέροιας, με αντίπαλο την αντίστοιχη της Νίκης Βόλου. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Σταυρού, ήταν άκρως αποτελεσματική, παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εικόνα και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Οι 100 περίπου φίλαθλοι απόλαυσαν όμορφο θέαμα το πρωί του Σαββάτου, με τη Βέροια να κατορθώνει να παίρνει “κεφάλι” στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, όταν ο Σαμιώτης ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και σε μια προσπάθεια του να ξεφύγει από τον προσωπικό του αντίπαλο, βρέθηκε στο έδαφος με τον ρέφερι κ. Παυλίδη από την Ημαθία να υποδεικνύει αμέσως την παράβαση. Εκτελεστής ο Χατζηπαρασίδης, ο οποίος δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Η ομάδα της Μαγνησίας όμως βρήκε το σθένος και “απάντησε” άμεσα στο γκολ των γηπεδούχων και συγκεκριμένα στο 11′, σε μια αδράνεια της άμυνας της “βασίλισσας”, οι “κυανόλευκοι” έφεραν το ματς στα ίσια. Η Βέροια όμως ήταν αποφασισμένη να πάρει τους τρεις βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι και συνέχισε την πίεση στα αντίπαλα καρέ και στο 39′ κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ με εντυπωσιακό σε εκτέλεση τέρμα του Ράδη, ο οποίος επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από απουσία τριών μηνών. Ο Κουτρουλιάς εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο διεθνής παίκτης της Βέροιας με βολ-πλανέ σημάδεψε το παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα, “γράφοντας” το 2-1.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και ενώ η “βασίλισσα” δημιούργησε εν τω μεταξύ δύο πολύ καλές ευκαιρίες, ήρθε και το τρίτο τέρμα, με “δράστη” αυτή την φορά τον Χατζηπαρασίδη, ένα τέρμα που αποδείχτηκε καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στη συνέχεια, διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο το υπέρ τους σκορ και παρά τη μείωση από πλευράς Νίκης (87′), πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο και Διονύση Μοσχόπουλο από την Ημαθία.

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Σουροβίκης (85′ Τσιμπρής), Δημητριάδης (70′ Πατσιαβούρας), Καραμπίνας, Παπάς, Τσουλχάη, Ράδης (75′ Στογιάννης), Μαντός, Χατζηπαρασίδης, Κουτρουλιάς (80′ Σαχινίδης), Σαμιώτης, Τσιούχας (55′ Δόρης)

Νίκη Βόλου Κ17 : Πύλος, Γκάμπας, Τσέργας, Νινιξόπουλος, Πλαστάρας, Γάκης, Ματθαίου, Βουρδάκης, Γκλαβίνης, Δήμας, Λαρίσης. Στον πάγκο οι Τσιότρας, Αράπογλου, Δώσας, Σφονδύλιας, Στρούγκης, Πρέτζας, Κελεσίδης.

Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ του Θεόφιλου Κουτρουλιά :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected