Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0 (photos)

DSCN0042Τον δεύτερο βαθμό της κατέκτησε σήμερα (30/11) η ομάδα του Μακροχωρίου, κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Η ομάδα της Άρτας είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ.

Το συγκρότημα από την Ήπειρο κυριάρχησε στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του Μακροχωρίου, όπου είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών και δύο δοκάρια. Μπαλάφας και Χούσος (6΄ και 8΄) στην αρχή του αγώνα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κύρου και στη συνέχεια Παναγιώτου και Καβαλλάρης (11΄ και 13΄) στάθηκαν άτυχοι. Νέα σημαντική φάση για την ΑΕ Καραϊσκάκης στο 26΄ με τον Παπανίκου να μην μπορεί να σκοράρει, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 39΄ με τον Βούλγαρη, τον οποίο σταμάτησε ο Καραγκούνης. Η σημαντικότερη φάση για τους Αρτινούς στο πρώτο μέρος ήταν στο 45΄, όταν ο Καβαλλάρης από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

p19818rd4bbckuk91g7u1uu8mvo5

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου (48΄) ο Καβαλλάρης με κεφαλιά σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 50΄ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Χούσου. Το «μονότερμα» συνεχίστηκε για την Αρτινή ομάδα, η οποία είχε νέες χαμένες ευκαιρίες με τους Κόλλινς και Μπαλάφας. Στο 63΄ ο Κύρου μπλόκαρε το διαγώνιο σουτ του Παπανίκου, ενώ στο 65΄ σταμάτησε με δυσκολία το σουτ του Μπαλάφα. Νέα σημαντική ευκαιρία στο 83΄ με τον Καβαλλάρη για την ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία μέχρι το τέλος του αγώνα έκλεισε στα καρέ του το Μακροχώρι, είχε μία καλή στιγμή με τον Χούσο (89΄), ενώ στο 91΄ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να φύγει με τη νίκη, όταν το σουτ του Αβραμίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κύρου.

p19818rf591ppb1pafku4m9kk0e6

Συνθέσεις

Μακροχώρι (Μ. Αλεξιάδης): Κύρου, Κωτσόπουλος, Λεφίδης, Κουρτίδης, Ζωγράφος, Αράπης (85΄ Τάκης), Αργυρόπουλος (66΄ Σκερασκίβας), Πατσιαβούρας, Κουραχαλίδης (55΄ Αλεξανδρής), Τσίκος, Βούλγαρης.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Β. Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Σιμονιάν, Κόλλινς, Κυριάκης (62΄ Μαργαρίτης), Χούσος, Καβαλλάρης, Μπαλάφας, Βασίλιεβιτς (77΄ Βασίλας).

*sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected