Football League - Μεταγραφές

Παναιγιάλειος – Συμπαίκτης του Τζημογιάννη ο Ντος Σάντος!

fc59d1f45afeedc2496abb146a93c59c_LΣτην πρώτη κίνηση ενίσχυσης ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να προχωρήσει άμεσα ο Παναιγιάλειος.

Η «μαύρη θύελλα» έκανε γνωστό ότι στο Αίγιο από την Πέμπτη (04/12) βρίσκεται ο Βραζιλιάνος, Μάρκος ντος Σάντος γνωστός από τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις ΑΕΛ Καλλονής, Κανάλα και Αχαρναϊκό. Μάλιστα, την Παρασκευή (05/12) θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και αν ικανοποιήσουν τα αποτελέσματα, θα υπογράψει συμβόλαιο.

Στο Αίγιο βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα ο 33χρονος ποδοσφαιριστής Marcos dos Santos, ο οποίος κατάγεται από τη Βραζιλία και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις, εντασσόμενος στις τάξεις τού «μελανόλευκου» συλλόγου.

Το who is who τού Σάντος

Ο Μάρκο ντος Σάντος γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1981. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στη Σπάρτα MG και το 2003 βρέθηκε στην Αλβανία για λογαριασμό της Απολόνια Φίερ. Εκεί παρέμεινε για δύο χρόνια (40 συμ. / 23 γκολ) και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Γκραμόζι Ερσέκε με την οποία πέτυχε 29 τέρματα σε 57 εμφανίσεις. Σειρά είχε η Μπέσα με την οποία αξίζει να αναφερθεί ότι έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στον Ολυμπιακό. Το ματς διεξήχθη στις 15 Ιουλίου του 2010 στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 5-0.

Τη σεζόν 2011 αποδέχθηκε την πρόταση της Καλλονής, την οποία βοήθησε σημαντικά πετυχαίνοντας 7 γκολ σε 18 συμμετοχές. Την περίοδο 2012-2013 δοκίμασε την τύχη του στην Καβάλα, ενώ πέρυσι επέστρεψε στη Μυτιλήνη, για να βοηθήσει τους «νεοφώτιστους» να παραμείνουν στην κατηγορία. Τον περασμένο Ιανουάριο μεταγράφηκε στον Αχαρναϊκό, με τα χρώματα του οποίου πέτυχε 3 τέρματα σε 9 εμφανίσεις.

Κατά την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου βρέθηκε στην Κύπρο για να αγωνιστεί με την ομάδα του ΑΟ Αγίας Νάπας».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected