Κατηγορίες
Basket

Δημήτρης Ιτούδης – Τι δήλωσε για την…παράσταση κόντρα στη Μάλαγα

e703aa4dc99a4ae8154c9df11ca4f0e6_LΑπόλυτα ικανοποιημένος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην αγχωτική της νίκη επί της Ουνικάχα στη Μάλαγα έμεινε ο προπονητής της «ομάδας του στρατού», Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος στάθηκε και στην πολύ καλή ποιότητα του αγώνα.

«Ήταν ένα φανταστικό ματς Ευρωλίγκας μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων. Είναι μια εξαιρετική νίκη για εμάς. Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα σε αυτόν τον αγώνα. Στο πρώτο, η Ουνικάχα ήταν πραγματικά επιθετική και στα δύο μέρη του γηπέδου. Μιλήσαμε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας και είπαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε το παιχνίδι και να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερη άμυνα.

Ελέγξαμε το ματς καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Κάθε φορά που έρχομαι στη Μάλαγα, βρίσκω μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, με οπαδούς που υποστηρίζουν το σύλλογο πολύ. Συγχαίρω όλους τους παίκτες μου. Ο Νάντο Ντε Κολό ήταν ένας από αυτούς που τα πήγε καλύτερα στο δεύτερο μισό. Μας έδωσε πολλά, ακόμη και όταν όλοι οι παίκτες μου τα πήγαν πραγματικά καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Βοήθησαν όλοι, ήταν μια ομαδική νίκη», ήταν τα λόγια του Ιτούδη.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected