Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρίκαλα – Τέλος ο Παπανδρέου, στην προπόνηση ο Φορτούνης!

M.Papandreou_610x400Ακόμη μια αποχώρηση ποδοσφαιριστή είχαμε στον ΑΟ Τρίκαλα. Πιο συγκεκριμένα την αποχώρηση νούμερο 8!

Μετά τους Βεσελίνοφ, Μλαντένοφ, Κούντσεφ, Σκέντο, Τεντολούρη, Γκαντιά και Καραγιάννη που έλυσαν τις συνεργασίες τους για διάφορους λόγους και ο νεαρός επιθετικός Μάκης Παπανδρέου ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο στράικερ των Τρικάλων δεν πήρε τις ευκαιρίες που ο ίδιος θα ήθελε απο τους προπονητές του και επέλεξε να αποχωρήσει απο τον σύλλογο, αναζητώντας σε άλλη ομάδα τις τύχες του. Επίσης να σημειωθεί πως στην ομάδα δεν θα συνεχίζει και ο Αμπαδιωτάκης.

Πήρε μέρος στην προπόνηση ο Θοδωρής Φορτούνης

Παρελθόν απο την ομάδα του Πανηλειακού αποτελεί ο Θοδωρής Φορτούνης ο οποίος κατέθεσε προσφυγή απο το σωματείο της Ηλείας για να διεκδικήσει την ελευθερία του. Ο νεαρός αμυντικός μάλιστα συμμετείχε στην προπόνηση των Τρικάλων που διεξήχθη στη Λυγαριά χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα υπογράψει στους «κυανέρυθρους». Ο Φορτούνης έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις απο ομάδες της Football League και θέλει μέσω των «κυανέρυθρων» να μην χάσει έδαφος.

Δεν αποκλείει φυσικά κάποια πρόταση απο τις δυνατές ομάδες της Γ΄ Εθνικής όπως είναι ο ΑΟ Τρίκαλα, την ομάδα από την οποία έκανε το μεγάλο βήμα ο αδερφός του Κώστας που πλέον αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

*goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected