Κατηγορίες
Football League

Παναιγιάλειος – “Θέμα” με Σεροπιάν στην ομάδα του Τζημογιάννη

sero aigio_610x400

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του ο προπονητής του Παναιγιάλειου.  Ο αρμένιος τεχνικός ζητήσε συγγνώμη από τον κόσμο, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο της Αιγιώτικης ομάδας. Δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση για την Επισκοπή ο Ανυφαντάκης.

Αναλυτικά οι δύο τεχνικοί δήλωσαν:

Μ. ΣΕΡΟΠΙΑΝ: «Δυστυχώς με τέτοιες εμφανίσεις αδικούμε τους εαυτούς μας, καταστρέφουμε όλη την προσπάθεια, χαλάμε όλη την εικόνα. Είμαι αναγκασμένος να ζητήσω συγγνώμη από όλο τον κόσμο γι’ αυτή την εικόνα. Να είσαστε σίγουροι ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν, ότι είναι καλό για την ομάδα. Θα μιλήσουμε αργότερα με τη διοίκηση. Θα βρούμε την καλύτερη λύση. Νομίζω ότι όλοι θα κοιτάξουμε το καλό της ομάδας. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, είναι δύσκολες οι στιγμές. Να πω και πάλι ένα μεγάλο συγγνώμη απ’ όλους και να πω καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Καλή συνέχεια στον κ. Ανυφαντάκη και στην Επισκοπή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα βρει ο καθένας το δρόμο του.» Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν έχει απογοητευτεί και αν σκέφτετε τη συνέχειά του στον πάγκο δήλωσε: «Σας είπα ότι θα μιλήσω με τη διοίκηση και ότι είναι καλύτερο αυτό θα γίνει και για τις δύο μεριές.»

Κ. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ: «Καταρχήν καλή χρονιά σε όλους, να έχετε υγεία και το νέο έτος να είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Σε ότι αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, στο οποίο κυριάρχησε νομίζω όχι τόσο η ποιότητα όσο αναφορά το κομμάτι της ανάπτυξης, δηλαδή το επιθετικό κομμάτι. Εμείς κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Θεωρώ ότι όποια ομάδα έβαζε πρώτη το γκολ, θα κέρδιζε το παιχνίδι. Είχαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να μπορέσουμε στην επιθετικότητα του Παναιγιάλειου, επειδή ξέραμε ότι θα πιέσει, να μπορέσουμε να χτίσουμε επιθέσεις στη δική του επίθεση, όμως δεν είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος σε αυτό το κομμάτι. Παρά ταύτα νομίζω ότι τα παιδιά έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και τους δίνω συγχαρητήρια. Για μας είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε μπροστά μας μία ανηφόρα και καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Καλή επιτυχία στον κ. Σεροπιάν και στον Παναιγιάλειο.»

*aigialeiapor.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected