Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΣ Ειρηνούπολης – Ανεβάζει κι άλλο τον πήχη με Καραγιάννη! Τι δήλωσε στο ImathiaSportsNews

DSCF3374Εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ήταν η μεταγραφική πρεμιέρα για τον ΑΣ Ειρηνούπολης. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, μετά από προσωπικές του ενέργειες, κατάφερε να κάνει δικό της έναν ποδοσφαιριστή που μετρά πάνω από 200 συμμετοχές (το 90% επαγγελματικές) και κοντά στα 100 γκολ στην καριέρα του.

Ο Χρήστος Καραγιάννης μετακομίζει στην Ημαθία μετά 10 χρόνια, όταν φόρεσε τη φανέλα της “Βασίλισσας του Βορρά”, έχοντας 22 συμμετοχές και έξι γκολ. Τελευταίος του σταθμός η ομάδα των Τρικάλων, που αγωνίζεται φέτος στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής και ήδη μετρά 7 γκολ σε 12 συμμετοχές. Αναμένεται να προσδώσει, εκτός της δεδομένης εμπειρίας του, τις επιπλέον λύσεις στο σκοράρισμα, ειδικά μετά την επίσης εντυπωσιακή ενίσχυση του ανταγωνιστή ΦΑΣ Νάουσα, με τις μεταγραφές των Γασπαράτου και Πιπινίκα.

Ο ΑΣ Ειρηνούπολης, με την προσθήκη του Χρήστου Καραγιάννη “εγκαινιάζει” μια σειρά από κινήσεις με στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, δύο εκ των μεγάλων στόχων των νεοφώτιστων.

Ο 31χρονος υψηλόσωμος φορ μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews για τη μεταγραφή του κι αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους της ομάδας και τον τρόπο που τον προσέγγισαν ανέφερε : “Μεγάλος στόχος για την ομάδα είναι ο τίτλος και κατ επέκταση η άνοδος της ομάδας στη Γ Εθνική. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προς αυτή την κατεύθυνση και με κίνητρο την ισχυρή διοίκηση αλλά και την παρουσία του Γιώργου Τυριακίδη, τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια, θα δουλέψουμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους”

Σε ερώτηση μας τι ήταν αυτό που μετά από τόσα χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας, τον έφερε σε ερασιτεχνικό επίπεδο, μας είπε : “Πάντα υπάρχει ένα κίνητρο για μένα και αυτό δεν συμβαδίζει πάντα με το επαγγελματικό επίπεδο. Στόχος μου είναι όπου βρίσκομαι, η ομάδα να πρωταγωνιστεί, γι’ αυτό και βρίσκομαι στον ΑΣ Ειρηνούπολης”.

*φωτ. από goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected