Κατηγορίες
Διαιτησία - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κύπρος – Η κατάσταση ξεφεύγει…Βόμβα σε σπίτι διαιτητή!

b60cc739177006d91cc5a7a2b2e9f117_LΈνα ακόμα σημαντικό πλήγμα στην αξιοπιστία του δέχθηκε το κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς εξερράγη βόμβα στο πατρικό σπίτι του διαιτητή Θωμά Μούσκου.

Ο Κύπριος ρέφερι αποτελεί… πρόσωπο των ημερών για μια λάθος απόφαση στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μεταξύ του Απόλλωνα Λεμεσού με τον Οθέλλο και μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, η Αστυνομία φρουρούσε την οικία του, στην περιοχή του Ύψωνα.

Όμως, τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/1) άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του πατρικού του Θωμά Μούσκου, όπου διαμένει η μητέρα του. Η βόμβα εξερράγη λίγο μετά τις 00:30 και από την έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στην πολυκατοικία στην περιοχή Καψάλου, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία από το «protathlima.com».

Η 60χρονη μητέρα του διαιτητή υπέστη σοκ από την έκρηξη και δεν ήθελε να βγει από το δωμάτιό της, φοβούμενη πως θα της κάνουν μεγαλύτερο κακό, ενώ η Αστυνομία αναζητούσε επί… τρεις ώρες το ακριβές σημείο της έκρηξης.

Συγκεκριμένα, στην ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρεται: «Γύρω στις 00.30 σήμερα, σημειώθηκε έκρηξη σε οικία 60χρονης στη Λεμεσό. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλετο σε πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος, ο οποίος τοποθετήθηκε έξω από την κύρια είσοδο της οικίας. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο καθώς και στο εσωτερικό της οικίας. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις».

Καταδικάζει η ΚΟΠ

Λίγες ώρες μετά την είδηση της έκρηξης, η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Μεγαλονήσου με ανακοίνωσή της καταδικάζει την επίθεση. Αναλυτικά:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο και εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την εξαιρετικά άνανδρη ενέργεια της ρίψης εκρηκτικού μηχανισμού μεγάλης ισχύος  έξω από την οικία της μητέρας του διαιτητή μας Θωμά Μούσκου.

Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και πλήττουν το σύνολο της οικογένειας του ποδοσφαίρου μας αλλά και της ίδιας της κοινωνία μας.

Η ΚΟΠ εκφράζει τη συμπάθεια και τη συμπαράσταση της προς την οικογένεια του Μούσκου και καλεί την αστυνομία να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στην εξιχνίαση της υπόθεσης οδηγώντας τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected