Football League

Football League – “Τεράστιο” διπλό Αιγινιακού!

Χωρίς τίτλοΜε τρεις υπερπολύτιμους πόντους έφυγε από την Καρδίτσα ο Αιγινιακός, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει 1-0 από την τοπική Αναγέννηση, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να κερδίσει 2-1. Οι Μακεδόνες, που πέτυχαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους, πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα και άφησαν πίσω τους τους Θεσσαλούς, με τους οποίους ισοβαθμούσαν πριν από την έναρξη της συνάντησης.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι υπέστησαν τρίτη διαδοχική ήττα και διατηρούνται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, που έπαιξαν με δύναμη προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ματς.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τους Θεσσαλούς να καταφέρνουν να σκοράρουν στο 35′ με τον Πέεφ στο ντεμπούτο του και τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» πέντε λεπτά αργότερα με τον Γουέλκαμ.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε πολύ και δεν σημειώθηκαν ενδιαφέρουσες φάσεις. Ωστόσο, στο 86′ ο Αιγινιακός «χτύπησε» με τον Αχαλινόπουλο, πέρασε μπροστά με 2-1 και έφυγε νικητής από την έδρα της Αναγέννησης.

Συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς (75′ Βουτσιάς), Σαϊν (46′ Γεωργακόπουλος), Τζέκος, Μπιτέλης (64′ Παναγιωτόπουλος), Πέεφ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ρίκα (92′ Ίτσιος), Πέντα, Ντεβέσα (46′ Αχαλινόπουλος), Γουέλκαμ, Καζάκης (69′ Πολύζος).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected