Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – Αποχωρεί ο Σα Πίντο

d24a5c5f5bce6faadfcf399e2fe56231_LΠαρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση κι αυτή την έκανε αποδεκτή.

Τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά κυρίως η εικόνα του Ατρόμητου, οδήγησαν τον Πορτογάλο τεχνικό στην έξοδο. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο επί της ουσίας με αυτή του την κίνηση παραδέχθηκε πως του αναλογεί μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην εικόνα της ομάδας, με τη διοίκηση να αποδέχεται την παραίτηση.

Στη συνάντηση που είχε ο Πορτογάλος με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και τον πρόεδρο Γιώργο Σπανό, η πλευρά του προπονητή και αυτή της ομάδας συμφώνησαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ατρόμητος θα κινηθεί για την ανεύρεση Έλληνα προπονητή έτσι ώστε να αναλάβει την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Συνάντηση με τον προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με θέμα την πορεία της ομάδας μας, ο Ρικάρντο Σα Πίντο υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία με τον Ρικάρντο Σα Πίντο και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected