Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Υπουργός Αθλητισμού – Ετοιμάζει μέτρα αλά…Θάτσερ!

43653112d8392b83332629e3fb90714f_LΤο ενδεχόμενο αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέρεται πως εξετάζει ως… έσχατο μέτρο αντιμετώπισης της βίας Σταύρος Κοντονής, κάτι που μας παραπέμπει σε ανάλογο (απόλυτα επιτυχημένο) εγχείρημα της Μάργκαρετ Θάτσερ στην Αγγλία, το 1985!

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κατά την επαφή που είχε με τους προέδρου των ΠΑΕ και συγκεκριμένα με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο και Ιάκωβο Αγγελίδη, έθεσε ως πρώτο θέμα την αντιμετώπιση της βίας από τις ομάδες.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σταύρος Κοντονής είχε συνάντηση και με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, όσον αφορά στα μέτρα του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, το βράδυ της Κυριακής (8/2), αλλά και για τα φαινόμενα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σκέψη του νέου Υφυπουργού, φέρεται πως είναι και το… αγγλικό μοντέλο, επί Θάτσερ και συγκεκριμένα, τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected